母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

急問:全人奶bb沒有大便7天,要飲水嗎?

如題,抑或要睇醫生?

洋房

Re: 急問:全人奶bb沒有大便7天,要飲水嗎?

你bb幾大呀?食固體食物未呀?我b仔剛食糊仔時,都試過7日冇ngng,本來book咗去睇醫生,呀媽煲咗d生熟薏米水佢飲後,就痾咗好多lor,我問過d姑娘,佢話人奶已足夠水份,不過都可以比d水bb飲喎(食糊仔後).
[size=small]朗朗係全人奶bb

別墅

bb而家只有6星期大.

大宅

My BB have that problem when he was two months old. From my experience, it is not a problem, you can wait if you found that your BB is still active, continue to eat, sleep and play just as normal.

If you take BB to see the doctor, the doctor also won't give any medicine to you cause your BB is still small and mama milk BB can have no 便便 for two weeks, so it won't be a problem. But keep on making record on frequency of your BB's 便便.

rejoice 寫道:
如題,抑或要睇醫生?

複式洋房

我bb都是全人奶, 經常十幾日冇大便, 我問過健康院的姑娘, 她們說可能bb吸收哂d奶, 所以好耐才有大便, 只要bb食得, 玩得, "訓"得, 同有屁放, d便便不是硬就冇問題

別墅

今日餵佢飲左兩次水,較早前已有ng ng了,總算鬆一口氣,謝謝各位。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊