跳至

首頁
12345...25

尾頁

大宅

Re: 九龍區媽咪吹水聚會

唔係掛! aiya aiya! 走寶添!

小倩 寫道:
siubakto:

蝕呀... O個日散場後我同曳媽河馬媽繼續吹水, O個陣河馬媽都不讓曳媽專美, 除低O左件外套, show出美好身段!! 如果唔係驚O左河馬媽D掌風, 幾大都影低佢

大宅

走寶, 走寶喇! Hope that I can join you all on next time lah....

on 26, we went out the have Yum Cha in the afternoon. After that we went to 'Sinence Musemu' and 'Hong Kong Historial Musemu'. Evening, we went to have Japanese food at Kung Tong.

When we on the way to go home, my honey asked Duncan that did he feel happy on today? He said, yes..... It seems like that we were celebrate birthday with Duncan instead of his dad......

Hey, by the way, did you all have any discussion on 2 years old birthday party?

大宅

小倩 寫道:
siubakto:

蝕呀... O個日散場後我同曳媽河馬媽繼續吹水, O個陣河馬媽都不讓曳媽專美, 除低O左件外套, show出美好身段!! 如果唔係驚O左河馬媽D掌風, 幾大都影低佢

哎吔...真係蝕左添...你做咩唔扮傾電話影低佢呀 ??

大宅

小倩:
唔該晒,但係點解冇左曳媽o既露背照?我又睇呀!!!

Carol:
原來你都曳媽係"禾稈冚珍珠",真係走寶添,早知我地又黎食雪糕啦...

下次你地早d叫埋單,思晴就會即刻解凍,早d同你地笑笑 ,佢平時對男仔係咁架,對女仔就...果晚佢已經叫好熱情架o勒...

Coralfish & DuncanMaMa
下次再出黎啦

我家有三個妹...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

河馬媽:

你快D O黎一轉"徇眾要求"先啦, 滿足下我O地一眾好色人士~~~

大宅

咩jack...係架..我身材真係超正架 睇怕當日在座咁多位(yi..除咗小倩 :mrgreen: )上中下圍冇一part夠我嚟wor...kakakakaka...真係好想睇咩???

嚟~~小倩,下次吹水會同你孖住整個"絕代雙(肥)美"過佢地吹下口哨都好wor..
喂,小倩你唔好轉移視線呀下...曳媽張正相你死都要死番出嚟架wor,你咪諗住側側膊bor...

大宅

都係我衰我唔熟性, 唔比曳媽斟茶烏低身添, 差d累到d姊妹們無晒福利, 真係抵打.

諗起自己發緊夢一廂情願甲硬比左自己碗杏仁露曳媽食真係shortshort地. ?-(

我地個大抽獎, 有2次機會, 張單我會貼係雪櫃上面提下自己9月-11月之類上返旅協個網頁check喎, 睇下係咪真係有"big貴完"一層送先.

duncanma,
你原來無"pe"低個仔三人行呀. 講開上次我都係生日老公同我都請左日假打算同我過澳門玩下啦剛好就遇上了阿仔歲半針發左幾日燒無得去幾掃興呀, 我地最後都係抽左一晚出去食個2人套餐咋.

大宅

西米 寫道:

duncanma,
你原來無"pe"低個仔三人行呀. 講開上次我都係生日老公同我都請左日假打算同我過澳門玩下啦剛好就遇上了阿仔歲半針發左幾日燒無得去幾掃興呀, 我地最後都係抽左一晚出去食個2人套餐咋.

無呀!系6人行呀!99 + 工人+女+仔+老公同我,一家大細全情投入。 事關甘Q,Duncan 學校系正老公全日正日放假,於是我兩老咪決定老放假 lu.....不過果日似幫呀仔慶祝,多過同老公慶祝. 好彩我都有買禮物比佢.

你哋有冇計劃幾時再出黎呀?真系好想一次個見晒你哋. 是關我記姓吾好,成日都記丟到你地的名. 不如我提議下:每三个月一次啦, 好吾好?

大宅

DuncanMaMa 寫道:

你哋有冇計劃幾時再出黎呀?真系好想一次個見晒你哋. 是關我記姓吾好,成日都記丟到你地的名. 不如我提議下:每三个月一次啦, 好吾好?

DuncanMaMa,

三個月一次好似耐咗d咁wor.... 每二個月一次已經等到頸又長哂,腰又脹哂架啦...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

carolliu 寫道:
每二個月一次已經等到頸又長哂,腰又脹哂架啦...

腰漲... 你有喜呀? 恭喜喎~~~~ 呵呵呵

大宅

無所謂啦! 我只是提議下啫,幾時見都得,其實我都有定期同 Mar 02 Ma Ma 見面,交流下Duncan 的成長情況同心得,好開心架, 吆以我一直都好渴望同你地傾計, 尤其是Lesley 系女仔, 所有野都同Duncan吾一樣.

大宅

DuncanMa,

嘩! 乜你果日節目咁豐富呀! 羨慕c人囉! 比我叮住4哥半日都作水呀
三個月一次, 哈哈, 好提意喎! 我舉手舉腳支持呀!

大宅

小倩,
你又會响度既??
唔該哂你呀,我終於上到bk!
抵鍚 :mrgreen:
我個b女已經在2004年10月6日出世喇!好開心呀

大宅

OK, lets fix our next gathering date at 25 Aug? Just around a month before our kids 2 years old birthday. By the way, it seems no one to talk about 2 years old party wow..... Anyone heard anything....

男爵府

嘩! 乜你地果日節目咁豐富同咁正呀! 攪到我心都養囉! 下次有聚會記得預埋我呀!!
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

大宅

DuncanMaMa,

25 Aug ~~好wor...
九龍區媽咪吹水聚會主力吹雞人: 西米 & foster你地兩位有冇咩提意今次食咩好呢?都係九龍灣啦不如,就foster湊埋細/大女出嚟...你兩個地頭丫嘛

2 years old party~~果日foster先講起話叫搞個2歲party......我地仲叫阿曳媽做發起人,不過佢未應承 唔知佢仲有冇心有冇力呢

大宅

paltiBB 寫道:
嘩! 乜你地果日節目咁豐富同咁正呀! 攪到我心都養囉! 下次有聚會記得預埋我呀!!

hahaha....下次我打俾你通知你啦不如

王國長老

嘩, 河馬仔好"線簡"呀! wow, 引死人咩~~~~ kakkaka

大宅

carol :

係wow~~ 河馬好"線簡"...喲喲

大宅

呵呵....河馬仔"線簡"得來"矛露典"架...高手嚟架佢

shirley,
小v又夠sexy啦...我都想整套三點式過隻河馬等佢唔使露點俾人睇蝕哂架...奈何佢係隻仔 & 佢老豆又會話我變態 & 嚴禁河馬著上身架啦

首頁
12345...25

尾頁

跳至