自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

公爵府

Re: 嘩~唔講我真係唔知

如果佢真係整左就唔扺la, 以前仲靚d, 而家個樣就假左d

大宅

真係唔認得佢,森美叫佢傅明憲,我真係以為自己聽錯。完全唔相信個個係佢。

以前佢仲靚啦,唉••••搞乜鬼!

大宅

我husband話佢瘦咗好多, 而且仲老咗好多

大宅

又多個黃夏蕙

日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

伯爵府

畀面勳章

Re: 嘩~唔講我真係唔知嗰個係傅明憲

人當然係會老, 你都會老, 我都會老, 但係老既速度唔係快得咁犀利呀, 唔洗做有大把錢洗, 日日燕窩, 日日幾千銀一個facial, 我日做夜做, 在家做到 $10 一次的 facial mask, 只有雪耳食冇燕窩食, 都冇佢老得咁快啦

亞傅小姐(葉太至真)入行前一個樣, 入行已經即刻唔同樣, 搵到個有錢佬 ... 佢個樣.... 哈哈!! 佢當年割雙眼皮已知重手左, 今次攪到個面型咁樣, 只有佢自己先至覺得靚.

郭可x 同佢, 真係唔整好過整, 未整前都叫做 sweet sweet 地, 而家, 又惡又瘦又乾
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

複式洋房

以前真係幾靚 ! 尋晚無看 tv, 有無得post張相看下 ?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Her look is very horrible....

水晶宮

真的不認得, 但佢應該整過容!!!!
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

[img=500,400][/img]

大宅

真係 闊太唔易做

水晶宮

畀面勳章

佢個鼻梁都高左好多啦! 佢以前都冇乜鼻梁既~
我覺得佢而家個樣好似d 廚窗公仔呀~

伯爵府

佢真係成個樣都唔同左,整到七彩.

大宅

其實以前仲好過宜家

侯爵府

係咪尋晚15/16, 我無睇, 不過睇左好多日廣告都仲未知佢係邊個, 原來係佢!

珍珠宮

畀面勳章

真係唔整好過 真係好

公爵府

聽講佢係讀緊書時暑假走去割雙眼皮的.

大宅

瑤瑤媽媽:

我你個女d相好靚啊!係咪係magic studio影架, 影咗幾多輯呀,咁多嘅, 但係全部都好靚呀!

大宅

遲早變michael jackson

gianyip 寫道:
佢真係成個樣都唔同左,整到七彩.

王國長老

王國長老

等我仲開個topic講,原來有人已經講緊!

個節目由頭到尾我都冇辦法唔睇實傅明憲,如果唔講佢係傅明憲,我一定認唔出,佢個樣真係唔同左,尤其以前對眼好大,而家唔同左!

冇辦法唔成晚諗:"佢一定係整過容!"
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

shatintsui 寫道:
其實以前仲好過宜家

係囉,仲話靚女,一d都唔靚,好怪咁!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁
23456...10

尾頁

跳至