美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

大家屋企有幾多個牌子的SKIN CARE同MAKE UP?我用得好雜,SKIN CARE有

CLINIQUE-洗面 GEL 藍色TONER 粉紅保濕CREAM LASER FOCUS

REGENE-靈芝眼霜&面霜

ESTEE LAUDER-NIGHT REPAIR

SHISEIDO- WHITE成條LINE未用

borie-粉紅色卸妝油

BIODERMA-紅水

CELLBONE-防曬SPF45

平日我好少化妝,只有少量MAKE UP睇門口
BODY SHOP-唇膏,OK夠潤
LANEIGE BASE
大家一齊分享下呀.......
I 大蚊豬   

複式洋房

回覆:大家屋企有幾多個牌子的SKIN CARE同MAKE UP?

多到數唔完。。。
就連自己有D咩都唔太清楚。。。

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:大家屋企有幾多個牌子的SKIN CARE同MAKE UP?

雖然我記得,但打晒出黎好長喎

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我唔多化妝都儲埋唔少... hahahah....

我化妝牌子只有幾隻... MAC, Ipsa, Shishedo, Shu, RMK, covermark

護膚得一隻牌子就係 Vincy

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

翡翠宮

dordor1207 發表於 12-12-14 11:36
我唔多化妝都儲埋唔少... hahahah....

我化妝牌子只有幾隻... MAC, Ipsa, Shishedo, Shu, RMK, covermark ...
SKINCARE只用VICHY?咁你都好專一喎!
I 大蚊豬   

男爵府

回覆:fionlei88 的帖子

好多吖近期大愛G.A. , Shu umera, shisiedo, Missha, Skinfood 我好花心!

大宅

回覆:大家屋企有幾多個牌子的SKIN CARE同MAKE UP

too many brands.... some not open to use yet

侯爵府

fionlei88 發表於 12-12-14 12:32
SKINCARE只用VICHY?咁你都好專一喎!

係呀, 因為我唔想太多牌子既護膚響塊面到.. 我比較易敏感, o岩用就 ok 架啦.. 係最多保濕會用第二隻牌子..

多年前 fancxl 既 ba 話最好唔多過三隻牌子既護膚品響塊面到... 因為唔同牌子既成份都不同.... 可能會反效果...

所以, 我試到一隻又平又好既就會成條 line 轉哂同一牌子既 product 囉
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

大宅

我鐘意每個牌子揀最work嗰隻,又成日試新嘢,所以好多數5晒,仲有我有時會用DIY,貪好玩同

大宅

回覆:大家屋企有幾多個牌子的SKIN CARE同MAKE UP

唔好數呢d啦,有好多丫,我老公話我個人其他野唔大駛,但skincare 一屋都係,八塊面都用唔曬d野。

伯爵府

引用:唔好數呢d啦,有好多丫,我老公話我個人其

原帖由 一心一意 於 12-12-14 發表
唔好數呢d啦,有好多丫,我老公話我個人其他野唔大駛,但skincare 一屋都係,八塊面都用唔曬d野。

...
我都擺到成屋都係,實在太多

公爵府

好媽媽勳章

唔敢數..想影張相貼上黎, 不過唔識貼mouth:
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

翡翠宮

一心一意 發表於 12-12-14 21:25

...

同我一樣,不過我會收收埋埋,唔俾C6見到
I 大蚊豬   

男爵府

引用:Quote:一心一意+發表於+12-12-14+21:25+唔

原帖由 fionlei88 於 12-12-15 發表
同我一樣,不過我會收收埋埋,唔俾C6見到
我都係呀!我會收收埋埋用到咁上下佢發現我就話:下!我用咗好耐啦wor

用戶要求終止服務

多到唔想數
望咩呀望

複式洋房

skin care: kiehl\'s + biotherm
make up: Burberry+benefit+bourjois

原來我都幾專一

大宅

不能盡錄

禁止訪問

禁止訪問

引用:不能盡錄

珍珠宮

畀面勳章

多到數唔到,唔用既都仲放左係到

首頁

尾頁

跳至