夫婦情感

跳至

首頁
23456...47

尾頁

複式洋房

ha333ha 發表於 12-12-15 12:37
睇完我相信你同老公有問題好耐,不過你老公太賤,不用留戀賤男!你應該俾晒佢地朋友知佢地做的事!
係佢地 ...
我老公係一個內向O既人,好少講心底話..而家先知原來佢一直同個女人講.. 我錯我認,我願意去改...大吵過後佢一野爆哂出黎後一次機會都冇俾過我... 亦唔想去挽救.. 佢仲叫我唔好將我地搞成咁係因為個女人,係我地本身有問題..

minniebella  2公婆有問題,就去搵小3,咩道理?  發表於 13-6-24 16:33
梁媽媽  夫妻間的事係兩個人相處, 佢唔好乜都賴晒你, 樓主你都唔駛攬晒上身。  發表於 13-3-5 15:00

男爵府

回覆:我老公帶女人返屋企..(SORRY,好長,要分幾次打)

睇完個心好痛,明白你呢一刻好想個老公返黎,有咁多年感情,加上輸俾一個咁既女人!

大宅

引用:放手啦,你C6人格卑劣,一分開住,連養B$都

原帖由 fairyfloss 於 12-12-15 發表
放手啦,你C6人格卑劣,一分開住,連養B$都唔俾,講說話又賤,性格咁賤,佢肯回頭先係你不幸。另外唔唔甘心 ...
好認同!賤男人!變左心就唔會返黎、更何況返黎都污糟辣撻!

複式洋房

BB好鍾意佢DADDY, 見到DADDY時跟DADDY都唔跟我... 佢一見到DADDY好開心,痴到實... 老公係超錫個仔,但唔見得好需要個仔..呢個MOMENT最重要都係隻死賤婦...
佢話過我地分開左對BB冇影響, BB唔叫單親大,因而佢仲有爸爸媽媽,只係分開左咁解...

我有求助過6299, 不過佢地都係廢O既...之前幾鍚我都好,都係反轉豬肚就係屎.. 佢地覺得佢個仔開心就得,之前個仔唔開心左咁耐,心痛死佢地咁喎..

faiki  始終個個係人哋個仔,更係幫住佢。
唔緊要,你都好愛錫你既父母!!  發表於 13-3-2 02:44
Mat_Dad  唉...  發表於 13-2-26 18:28
gracechanbb  真面目,假面具!  發表於 12-12-21 17:41
李大嫂  呢個好常見,有咩都係個仔好,個仔至係受害者.  發表於 12-12-16 01:13

別墅

引用:BB好鍾意佢DADDY,+見到DADDY時跟DADDY都唔

原帖由 mrshopeless 於 12-12-15 發表
BB好鍾意佢DADDY, 見到DADDY時跟DADDY都唔跟我... 佢一見到DADDY好開心,痴到實... 老公係超錫個仔,但唔見得 ...
6299好自私!

別墅

回覆:我老公帶女人返屋企..(SORRY,好長,要分幾次打)

你老公不嬲乖開 今次行錯左 要番轉頭真係唔駛等 因為佢要好耐先知到底咩係自己要嘅 同埋佢成個心都無左 就算而家番 都係覺得你同環境迫佢

複式洋房

我一諗起佢以前點愛我寵我,變左去個大姑度...再諗起佢地做埋D唔見得光O既野已喊到死... 好多人勸我放低... 13年..唔係即刻可以放... 我都好憎自己,搞到自己人唔似人,鬼唔似鬼...但真係好難唔去諗...

梁媽媽  時間可以治療一切, 唔好迫自己咁快好番,你都要時間。  發表於 13-3-5 15:03

男爵府

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

睇bk咁耐第一次睇到想喊
樓主,呢啲男人執返都喊三聲啦!你接唔接受到佢條J插過個賤肥婆再黎搞你呀!? 一腳申開呢個賤佬啦!
你爸爸媽媽咁錫你,你要振作呀!唔好令佢地擔心
無左個男人唔係世界末日~成全呢啲狗男女當做善事啦!
祝你同bb活得比佢地好!

iluvmeeself    發表於 13-6-24 19:22
rgchrss  AGREE  發表於 12-12-31 17:16
gracechanbb  冇錯!  發表於 12-12-21 17:42

大宅

引用:我一諗起佢以前點愛我寵我,變左去個大姑度.

原帖由 mrshopeless 於 12-12-15 發表
我一諗起佢以前點愛我寵我,變左去個大姑度...再諗起佢地做埋D唔見得光O既野已喊 ...
樓主加油呀!其實放手才能放生自己!你個衰佬已經唔會番轉頭!你自己要自強呀

別墅

看完之後真的很心痛。但願你為自己及bb 能振作。

子爵府

睇完真係為你心痛同好嬲,佢地唔顧自己面子,你駛乜顧佢地,你地屋企附近有鄰居,有管理員,賤佬(唔會叫佢C6,佢冇資格做你C6)都帶人返屋企。我係你我會爆大獲,起碼比佢地d朋友同事知,賤佬話架,分開左你做乜講乜關佢鬼事,不過我唔同意佢一時迷失可以等佢,一個咁賤又完全唔理自己多年一齊嘅人感受嘅畜牲,佢就算之後煲厭老藕返黎都絶不要得,因為佢只會為你帶來傷害,希望兩條賤人不得好死但慶幸你有家人支持及出頭,那間屋你快截水電及退租吧,不要再有回頭的奢望了

大宅

回覆 mrshopeless 的帖子

樓主, 完全明白你感受, 但你要堅強, 我都有個兩歲小朋友, 要單親家庭帶大一個小朋友絕對唔容易, 但你老公已經去到一個無得番轉頭的地步, 由你老公走吧, 呢D咁GE男人, 跟本唔值得再嘥時間為佢做D乜, 你可以做GE, 就係問下律師意見, 想搞離婚因為老公通姦可以點做? 點先可以拿回最大權益? 善養費方面可以點? 記住一定唔可以比BB跟你老公, 因為你老公係一個自私的人, 就算錫BB又點, 錫唔代表識得照顧同教BB, 佢跟本100%完全無為你同你BB著想過, 搞成咁淨係將全完責任推去你同個賤女人身上, 咁GE男人, 唔死都無用! 講真當初係你有脾氣又點? 如果唔係有第三者, 我並唔覺得佢會因為你的脾氣而去到分開呢個地步, 你老公唔可以因為用咁GE籍口就將成件事講到自己無晒錯咁, 牛唔飲水唔禁得牛頭低, 係佢自己出去偷食咁賤, 仲講到好似係樓主問題先令到佢咁做, 咩叫你地分開左先同個女人一齊?! 你地仲係兩夫妻, 咩叫分開左, 所以咁GE 男人, 就算幾愛佢都唔可以再接受! 其實個賤女人自己都有老公, 所以我並唔覺得你老公同賤女人會長久, 佢地激情過後, 咪好大機會會分開, 講真有幾多婚外情係會有好結果, 佢地真係唔好咁天真啦! 樓主, 如果將來你老公回心轉意, 你都要慎重考慮, 唔好心軟, 如果係我, 我一定唔會比機會佢, 因為佢從頭到尾, 都唔肯承認自己有錯! 而且一次不忠, 百次不容....

Fybb  我完全認同, 你有脾氣又點, 如果唔係有第三者, 我唔覺得你老公會同你分開  發表於 12-12-22 10:51

伯爵府

sweetiebee 發表於 12-12-14 22:23
女人直覺好準的

同意!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:mrshopeless 的帖子

你62 99甘講真奇怪,我估你以前蝦你c6蝦得好盡!希望c6有日玩厭會返黎,好好照顧BB,加油!

子爵府

加油丫

水晶宮

mrshopeless 發表於 12-12-15 13:41
我一諗起佢以前點愛我寵我,變左去個大姑度...再諗起佢地做埋D唔見得光O既野已喊 ...

可能我講既野會令你更加唔開心, 但係希望你明白

1) 第三者唔一定係外表美麗, 年輕貌美. 性格係至吸引人既地方.
2) 如果你6299 都覺得佢仔以前有幾唔開心, 即係表示佢地都feel 到你老公以前幾咁唔開心, 佢地睇到都心痛. 而只不過你係佢老婆, 佢地愛屋及烏.
3) 睇黎你老公已經抑制左好耐, 呢個女人只不過係一過導火線. 佢需要既係新鮮空氣, 佢想擺脫你, 因為佢認識你太耐, 唔相信你會有改變, 好明白你既性格. 佢現在太渴望自由, 因為佢之前被控制得太耐, 唔想再同你一齊, 即使唔同個女人一齊.
4) 或者你有心補救, 但你可能已經失去左最好既時機啦.

Chirley  中晒POINT呀...  發表於 13-1-2 14:37
天空之城, 快樂之地

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

JenS  點解要用'追'呢....又唔係連續劇, 樓主已經好唔開心...  發表於 12-12-21 16:03

大宅

離婚La
呢D男人冇用,最緊要小朋友

首頁
23456...47

尾頁

跳至