跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 0509 閒聊地帶--PART 10

果d 我反而無睇到 然爸d 波衫都係幾百幾百咁買..有d 係佢個fd 係英國買返黎 不過我最鐘意既係d bb 鞋..細細隻..好得q

mandywan00 寫道:
花園街都見有 cheap cheap 波衫, 有好多國家選擇,
but 好鬼焗身的, 冇買到.
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

jolo,
帶個電風扇仔囉,每次帶朗言出街,我都有帶住一個係身,
同埋勤d 幫佢抺汗。

試下滴d 耳油,睇下果舊耳屎跌唔跌出黎先啦。
jolo 寫道:
LY,
泡菜真係好大汗o架 .... 今日等巴士, 著一件短袖衫之o麻... 出汗哪... 上到巴士 (下層), 人多, 又去汗....

泡菜舊耳屎真係好大下... 最擔心係, 以前幾日就有 d 碎o既跌係出口, 自從有依舊大大屎之後, 個幾月無碎o既跌出o黎, 怕塞住呀.....

子爵府

過黎尖咀..同你行玩具反斗城

鴨仔蛋 寫道:
今早蛋穿班點dog衫...一陣try映相~ :mrgreen:

想同佢2人行公園映,但我自己冇本事湊出去....
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

好媽媽勳章

不知妳們覺不覺買阿B d東西好難
例如用開食某隻餅或某支Cream,這些消費品
想買回相同,分分鐘要搭長途車•
真的買這些東西花了不少時間,而且這些消費品好多時有期限,不能存貨• :-(

大宅

係呀.. bb 鞋..細細隻..好得意.. 我都好想買, but bb 快大, 好似好 side $ 咁

kathychoi 寫道:
果d 我反而無睇到 然爸d 波衫都係幾百幾百咁買..有d 係佢個fd 係英國買返黎 不過我最鐘意既係d bb 鞋..細細隻..好得q

[quote]
mandywan00 寫道:
花園街都見有 cheap cheap 波衫, 有好多國家選擇,
but 好鬼焗身的, 冇買到.
[/quote]

大宅

kathy~

帶隻大蛋...好辛苦,你又次次速速走.丟底我兩傻~
用車又c,唔用車重c...

子爵府

柑桔,
唔好開太凍冷氣呀,bb 仔新陳代謝快過我地,
佢地係會熱d 架,你寧願幫佢勤d 抺汗。

男爵府

上次咪又係為左musxxx隻擦pat膏,我妹要係元朗間屈x記幫我買,點知賣晒,要訂貨,通知拎,但去到又話唔記得留,又賣晒 ,攪到我妹要行2次
henrykwok 寫道:
真的買這些東西花了不少時間,而且這些消費品好多時有期限,不能存貨• :-(

男爵府

大迪我都無本事一個人帶佢出街,落樓就得
鴨仔蛋 寫道:
kathy~

大宅

真係天生一對

kitna 寫道:
[quote]
鴨仔蛋 寫道:
kathy~

[/quote]

大宅

係呀, 所以晚晚佢個額頭都紅晒成!!
無計!!

LongYin 寫道:
柑桔,
唔好開太凍冷氣呀,bb 仔新陳代謝快過我地,
佢地係會熱d 架,你寧願幫佢勤d 抺汗。

男爵府

來緊717我要返宿舍參加親子party,我唔可以帶姐姐,我諗緊到時點c :-( 咁大舊,點"舞得掂"...
kitna 寫道:
[quote]
鴨仔蛋 寫道:
kathy~

[/quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

有帶摺扇呀...
不過泡菜成日搶 ...
耳油 呀 ? 買邊隻呀 ????

[quote]
LongYin 寫道:
jolo,
帶個電風扇仔囉,每次帶朗言出街,我都有帶住一個係身,
同埋勤d 幫佢抺汗。

試下滴d 耳油,睇下果舊耳屎跌唔跌出黎先啦。[quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

我依家咪係靠你地幫我買依隻野囉 .....

kitna 寫道:
上次咪又係為左musxxx隻擦pat膏,我妹要係元朗間屈x記幫我買,點知賣晒,要訂貨,通知拎,但去到又話唔記得留,又賣晒 ,攪到我妹要行2次
[quote]
henrykwok 寫道:
[/quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

朝朝起身, 泡菜枕頭面條沙巾, 臭o架 ~
衫背, 濕o既........

[quote]
柑桔 寫道:
無計!!

[quote]

男爵府

jolo 寫道:
朝朝起身, 泡菜枕頭面條沙巾, 臭o架 ~
衫背, 濕o既........

[quote]
柑桔 寫道:
無計!!

[quote]

子爵府

jolo,
pm 你個手提電話俾我或者你打電話俾kathy。

翡翠宮

好媽媽勳章

LY,
已 P ......

翡翠宮

好媽媽勳章

近排泡菜勁勁勁曳呀...
少少唔順意, 想拎野拎唔到, 唔俾佢亂搞野, 佢都即刻大叫大喊.....
依家 9個月, 我罵佢, 你地話佢知道未呢呵 ???
定打佢手仔好呀 ??
唔想再係咁, 怕佢變野蠻仔....

男爵府

今日要早返工

首頁

尾頁

跳至