跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章

Re: 0509 閒聊地帶--PART 10

我陪你幾個字咁多啦...(等緊貨)...
轉頭都落街買瘦肉, 今晚煲定粥仔....

男爵府

我老公有時"啤"下佢,大聲d嗌"小芊",小芊就會驚到定哂,唔敢再搞事,不過我老公一行開or同佢笑番,佢就會好似冇事發生過.....繼續搞

男爵府

jolo,

鍚哂你,啜啜啜

翡翠宮

好媽媽勳章

小芊都好呀...唔敢再搞事, 一陣咁多 ~~
泡菜曳到, 老公叫 同 罵都唔 so, 照搞... 拎走 d 野/拉走佢, 就大叫大喊 ..... 9個月就咁, 遲 d 都唔知點算 ~~~

翡翠宮

好媽媽勳章

你食完野, 抹左咀未先 ???

Joann 寫道:
jolo,

鍚哂你,啜啜啜

男爵府

不過我都係吹多陣,轉頭又要出去做

翡翠宮

好媽媽勳章

又係睇波呀 ??

[quote]
Joann 寫道:
不過我都係吹多陣,轉頭又要出去做

子爵府

泡菜仔真係幾食得bor..同世然有得fight

618 ee 請泡菜依餅餅先 (當然個個都有份)

jolo 寫道:
一個站... 由屋企去約 3個字點都到坑口....
個大食王, 係朝早 5-6 一餐, 十點一餐, 12點粥 .... (尋日同姐姐傾將一餐轉能恩, 先知原來佢係育嬰院, 真係 十點奶, 12點粥 , 2點又奶, 4點又糊仔, 重係成樽奶)..
如果提早食粥, 咁 ~ 要改 9點食奶囉..... 11點半度俾粥佢食....

[quote]
LongYin 寫道:
你去坑口mtr 要幾耐呀?早少少食唔怕啦。
[quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

唉!e家咁熱,通常冇胄口,晏就都唔食 :-x :-x

子爵府

我又錫..不過我未抹咀

jolo 寫道:
你食完野, 抹左咀未先 ???

[quote]
Joann 寫道:
jolo,

鍚哂你,啜啜啜
[/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

出去行bi ?? 我個肚腩仔好勁..琴晚係地墊度做sit-up..唔夠氣+力..好差..俾然爸係咁笑

Joann 寫道:
唉!e家咁熱,通常冇胄口,晏就都唔食 :-x :-x

翡翠宮

好媽媽勳章

kathy,
泡菜未計果容 同 痴我野食果 d 呀...
佢都未識拎住餅餅食, 拎o黎掉 ....

joann,
有 kathy 接力, 我落街買野哪.....

子爵府

jolo~
我好明你..因為世然都係咁..個個都唔驚..有咩事咪大大聲咁喊囉..之後咳..扮嘔咁 :tongue:
果然同一日出世既真係咁似..等618 世然vs 泡菜先

男爵府

我冇興趣睇波既,不過轉

子爵府

jolo~
世然果頭食完粥仔/奶..轉頭可以食飯架!!! 琴晚好痴然爸..事關然爸有飯飯食
世然食拎..都攏落口度..不過餅餅既size 同隻手仔差唔多..所以佢拎黎食唔到..不過基本上佢唔理拎住既野係乜..係唔係都會擺落個口度

好呀..我黎接力..駛唔駛跳返part 舞 :mrgreen:

男爵府

係呀!所以夏天行beat可以當減肥 :mrgreen:

子爵府

通常要幾耐轉一次

[quote]
Joann 寫道:
我冇興趣睇波既,不過轉

子爵府

我又要減 :-( :-( :-(

Joann 寫道:
係呀!所以夏天行beat可以當減肥 :mrgreen:

男爵府

1week轉1次,好"金" [quote]
kathychoi 寫道:
通常要幾耐轉一次

[quote]
Joann 寫道:
我冇興趣睇波既,不過轉

男爵府

唔制呀!!!meal break 又完la,冇得吹水,電腦又未整好 :-( :-( 今晚又"典"bk癮啦

kathy,

首頁

尾頁

跳至