自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

[驚世發現]八達通自助增值大法 (免費)

>Subject: 轉寄: [驚世發現]八達通自助增值大法 (免費)
>
>驚世發現]八達通自助增值大法 (免費)
>
>這方法是經美國專家驗證過,100%信心保證
>Step 1: 預備一張八達通 (成人)
>Step2: 內有餘額超過 $300
>Step3: 放入微波爐,set timer 5 seconds (用最大power)
>
>Result: 微波爐內的微波能有效影響八達通內的數據晶片,餘額超過 $300是因為八遠

>通內餘額超大,所使用的memory就越多,就越能造成晶片的data overflow經美國
>專家驗證過,此方法可增加金額至999 ,請介紹給好友唷

大宅

Re: [驚世發現]八達通自助增值大法 (免費)

Sorry, i don't believe that.

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

did US have 八達通?
why only for adult?
I don't believe it either

大宅

男爵府

大陸有人試左,
個microwave 爆炸..仲成間屋燒左.
我係"風SHOW 快活人", 講既世界新聞 !

:-x
我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

伯爵府

子爵府

2girlsdad,

你快d試吓啦?!記住上嚟話比我哋知!

bbq2006

男爵府

子爵府

畀面勳章

有無咁堅呀?

大宅

之前都有人send 過o黎講...但係可信性好似低左d

PoohBB 寫道:
大陸有人試左,
個microwave 爆炸..仲成間屋燒左.
我係"風SHOW 快活人", 講既世界新聞 !

:-x

子爵府

bbq2006,

我岩岩想咁講... 俾你早我一步tim , 快d試吓喇...

bbq2006 寫道:
2girlsdad,

你快d試吓啦?!記住上嚟話比我哋知!

bbq2006
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|
該用戶已被刪除

子爵府

唉~仲要post係自由報料, 慌死無人試

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

正常既...都唔會信啦~
木村

子爵府

醒目開學勳章

複式洋房

唔信!!!!

複式洋房

唔信!!!!

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔係化咁都有人信

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係掛

大宅

radio講過啦~~~果d人連八達通都燒左...乜你地有人信咩
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

首頁
12345...6

尾頁

跳至