心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ^^深夜靚女俱樂部(PART 12)

cokikaki 寫道:
all~~~我要瞓喇,話傾一陣,都傾到咁夜,好驚一陣唔願起身tim!!

早抖喇咁多位!!

你要起身去邊吵

侯爵府

哥帥奶 寫道:
[quote]
all~~~我要瞓喇,話傾一陣,都傾到咁夜,好驚一陣唔願起身tim!!

早抖喇咁多位!!

你要起身去邊吵[/quote]
去大嶼山,搭覽車,見大佛!!

禁止訪問

子爵府

hi,我返黎喇~~

男爵府

~惠惠~ 寫道:
hi,我返黎喇~~

掛c我 :-(

子爵府

哥帥奶 寫道:

掛c我 :-(

咁夸張....我好累呀
聽晚同你地傾,我e+去訓先~~

禁止訪問

男爵府

小香香 寫道:

侯爵府

哥:

今日好攰呀!!

惠:
歡迎妳返黎呀 玩得開心嘛?果幾日,係咪好掛住個仔呢?

侯爵府

[size=large]轉貼,岩岩係自由講場果邊睇到lee個post,覺得好得人驚下,所以copy俾妳地睇!!

~[無論男女,大家出街真係要萬分小心!]~

事發位置大概在尖沙咀加連威老道的bossini附近,突然有一個年約 ? 35~40? 歲的女人,外表實在不像壞人(啊呀!!? 不要再以貌取人),髮型- "running" 長及至膊頭,她捉住我的左手對我說 :『小姐你係咪著中碼衫架..... 冇野架 ..... 我問? 咋..... 你係咪做model 架。』

不知不覺我巳開始感到暈眩,我撇開她的手,用最快速的步伐向前行?(講真我的手腳行動巳開始感到遲緩發軟 )?,但我看不見有煙的物體,很厲害,她只是對我說話,30秒也沒有呀 !!!!

我知道我巳快撐不下去了,於是我入了中華電力坐下,我休息約10分鐘後,看見前面有間 ?7-11 便行過去(我巳觀察了有沒有可疑人物才離開,其實根本沒可能發現他們呀 ),我一心想著買白花油令自己醒過來,我付錢後企在 bar??搽油的(我隔離一直企著一個女人,不是之前那個) ,我本想離開(我亦看見那女人巳走),我未出門口 (因為,我大嫂剛剛call我叫在7-11 等她),我再返回bar? 那女人突然返回 ) 她向我說話,我知道他們(迷暈黨) 定不會放過我,於是我出去那些人多的店舖? (心裡希望大嫂快來呀),我不停穿梭那些人多的店舖,最後大嫂來了 .........。

我並沒有財物損失,但請各位人事轉寄出去,好讓各人事提防(尤其女性)!!!!!!!!!!!

各位好心人事,請不要立亂同陌生人說話呀!!!!!!!

請各位轉寄出去,好讓各人提防

我相信係真嫁!因為今個星期三晚 ,我o 係銅鑼灣都試過類似情況,行經Timesquare 附近,有個女人行過我身邊用手摸o左我膊頭一下叫停我,好慢 o甘同我講:『 Miss... 唔該...Miss... 我想講... 』

我都聽唔清楚佢講咩,只係突然覺得唔多舒服同頭暈,我無理佢諗住繼續行,但佢仲貼埋 o黎想再講o 野,o 個時感覺怪怪地o甘,好似聽極都聽唔清楚佢講咩,佢有想扶住我嫁,但一見我朋友行過 o黎佢就慢慢 o甘行開.

雖然我冇手軟腳軟,但就好頭暈同埋對耳仔好似塞o左 o甘, o個種唔舒服同頭暈要直到我坐低抖o 左成廿分鐘先散.

原本我仲以為係自己唔舒服先頭暈,但睇完下面個 email之後就覺得可能同 o個個女人有關.

所以無論男女,大家出街真係要萬分小心!

各位朋友請注意 !!!!!!!!!!
小心!!!! 小心 !!!!

如果唔係自己親身感受過都唔知原來迷暈黨咁厲害。

男爵府

哥:

今日好攰呀!!

惠:
歡迎妳返黎呀 玩得開心嘛?果幾日,係咪好掛住個仔呢?

重乜好攰 做過d乜

男爵府

[quote]
[size=large]轉貼,岩岩係自由講場果邊睇到lee個post,覺得好得人驚下,所以copy俾妳地睇!!
我之前都睇過

覺得好恐怖

子爵府

hihi

侯爵府

哥:
我17號去左坐纜車,18號琴日去左海洋公園!! 2日都好早起身,8點就起身喇,所以咪攰囉!!
依家我對腳就瘀瘀地痛,膊頭又曬傷左,又係痛,lee2樣,就係玩既代價!! :-( :-(

[size=large]昂坪360纜車之旅

男爵府

好開心喎

男爵府

去海洋公園有冇同埋你女去

侯爵府

哥:
係好開心呀,好耐都無試過咁玩法!!
真係好充實下!!

侯爵府

哥帥奶 寫道:
去海洋公園有冇同埋你女去

去海洋公園,我無帶個女去呀,17號去完昂坪,夜晚食埋飯,就帶返佢去大埔,俾我媽揍!!
好在無帶佢去咋,因好多野佢都玩唔到,兒童樂園果邊d野,好多都要個小朋友有3呎高先玩得,旋轉木馬果d咪玩得囉,但蛙蛙跳(兒童跳樓機),賽車(好慢果隻),就唔玩得喇!!

男爵府

但熱天去玩會唔會好辛苦

男爵府

仔仔8個月果時我都有帶佢去海洋公園

首頁

尾頁

跳至