自由講場

跳至

首頁
45678...25

尾頁

子爵府

小朋友頭髮好快長,加止佢你囡囡個樣咁CUTE,D人掛住睇佢個樣都唔得閒望D頭髮啦,唔好嬲你阿媽啦!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我奶奶都試過帶我女去剪頭髮 話係我女自己要去剪

禁止訪問

大宅

真係短咗D同唔齊... 試吓帶佢去髮型屋執執, 睇吓会唔会無咁肉酸.

男爵府

wyeth冷知識勳章

回覆:我媽剪左阿囡d前蔭,我好嬲

阿女個頭

最近大少迷上鳥THOMAS...

大宅

或者用碎剪略略收收..不過, 睇唻都唔應該博.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

又真係太重手

禁止訪問

子爵府

引用:我囡齊蔭,長咗,諗住等我妹休息幫佢剪.等

原帖由 Jessiest 於 12-12-18 發表
我囡齊蔭,長咗,諗住等我妹休息幫佢剪.等到今日得閒準備剪啦,點知我媽又爭住剪!!上次已經剪過一次,勁 ...
原本都唔係好長啫

原來分享都有難度

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Jessiest 的帖子

唔剪都剪咗, 閙都無用啦, 叫佢下次唔好啦

男爵府

陪月勳章

妹妹好cute

禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

http://www.bbcare.hk/index.php?p ... =8&detailId=814

我以前上過一堂, 學d好基本嘢, 但都有少少用.

侯爵府

Omg....完全明白你點解甘嬲

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

真係好短,不過仲咁細,唔緊要啦,好快長返,唔好咁嬲啦~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

男爵府

對唔住呀妹妹........姐姐忍唔住大笑左.......不過唔怕~ 宜家冬天可以帶冷帽出街....

珍珠宮

下次叫她眼看,手不要動mouth:

男爵府

好媽媽勳章

對唔住,我笑左。。。

橫掂呢排凍,戴冷帽遮下

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

嘩…嬲死!

大宅

我囡齊蔭,長咗,諗住等我妹休息幫佢剪.等

原帖由 Jessiest 於 12-12-18 發表
我囡齊蔭,長咗,諗住等我妹休息幫佢剪.等到今日得閒準備剪啦,點知我媽又爭住剪!!上次已經剪過一次,勁 ...
小朋友頭髮好快長架 吾緊要

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jessiest 發表於 12-12-18 15:43
之後
要剪到咁真係好難羅,
唔識就唔好剪啦....

你老公會唔會話番你99轉頭呀?

首頁
45678...25

尾頁

跳至