婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

旺角區有邊位好的婦產科醫生介紹?

旺角區有邊位好的婦產科醫生介紹?

最好是女醫生,在旺角中心更好。

有冇人睇過"巫少慈"醫生?

謝謝!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 旺角區有邊位好的婦產科醫生介紹?

我早前朋友介紹係旺角華僑商業中心度睇婦科...係女醫生黎既..我見都好多人睇..因為佢下午3點開診..我2點半去時佢未開門..2點50分再去時已經排長龍(有成7,8個人)...到我4點幾5點睇完走時...佢個接待處都長期keep住有1,2個人係度排隊掛號咁...我諗佢係好醫生掛..

但係我個人就覺得依個醫生比較惡>_<佢講野唔多留情..但係好就好在佢有乜好同壞都一次過講晒你知...同會解釋你聽囉

重有,我只係因為血經唔順睇左一次咋...好唔好..真係唔敢講..不過係人地介紹比我既..又咁多人睇..so如果你有趣味,就pm我啦..

大宅

我睇開旺角中心, 劉玉鳳醫生, 她以前係QE主任級醫生...幾好架, 您問到既佢一定會答您, 細心. 每次睇連超聲波HKD500

男爵府

Dr Yau Siu Mei, 13/F of Argyle Centre. She was previously the 主任級醫生 at Princess Margaret Hospital. I have been seeing her for more than 10 years.

複式洋房

2ling 寫道:
Dr Yau Siu Mei, 13/F of Argyle Centre. She was previously the 主任級醫生 at Princess Margaret Hospital. I have been seeing her for more than 10 years.

我都係睇開游少薇醫生

別墅

Dr Lau 真係好好人ga,我上次有事,問佢問題問足半個鐘,又有病人在外面等看醫生,佢都好有耐性解答,完全冇面黑 連我的家庭醫生都話劉醫生睇症好細心,係一個好人 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

May_Wai 寫道:
我睇開旺角中心, 劉玉鳳醫生, 她以前係QE主任級醫生...幾好架, 您問到既佢一定會答您, 細心. 每次睇連超聲波HKD500

水晶宮

2023年兔年勳章

Dr Lau, 看不育? 貴不貴? do you have her tel no.?

大宅

michelle168, check pm

大宅

yes, very good ga!

MAGGIETAM 寫道:
[quote]
2ling 寫道:

我都係睇開游少薇醫生[/quote]

複式洋房

yanyanho,

有冇人睇過"巫少慈"醫生?

我未睇過巫少慈,不過佢讀中學時係高材生,考第一

複式洋房

請問有冇人睇過旺角區高正東?好唔好?

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

我都想知高正東好唔好?係咪好cool?
靚太唔易做!!

別墅

Dear Big Cat,

Can you PM the information for Dr. Lau to me please? Thanks

複式洋房

畀面勳章

我睇開高正東架~我覺得佢幾好人同細心呀...一d都唔cool架喎...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

del

彤彤媽 寫道:
yes, very good ga!

[quote]
MAGGIETAM 寫道:
[quote]
2ling 寫道:

我都係睇開游少薇醫生[/quote][/quote]

男爵府

有無人睇郭志偉Aaron kwok醫生?

民房

"巫少慈"醫生 出左黎自己掛牌嗎?

我好幾年還在瑪嘉烈遇到佢,

佢好專業同有耐性..幾好架!

想問吓有無佢地址同電話呀?

男爵府

michelle168 寫道:
Dr Lau, 看不育? 貴不貴? do you have her tel no.?

I want her tel. no & address too!

男爵府

有冇人睇過雅蘭中心蕭志蘭呀? 我try左三個月都未能bingo, 想睇婦科check check...

男爵府

我今日睇完郭志偉醫生啦, 佢好好人, 解釋得好詳細, 知我有去政府睇仲教我點樣政府/私家兩邊睇。同埋佢間診所係新既, 用的儀器都好新(用LCD TV), 起碼比我睇開的醫生的儀器新好多~~~

首頁

尾頁

跳至