嬰兒用品

跳至

首頁
12345...15

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有冇人用過hotslings(揹帶)?

有冇人用過hotslings?好用嘛,你o係邊度買?幾錢?

[/url]

公爵府

Re: 有冇人用過hotslings(揹帶)?

http://www.hotslings.com/

可以去哩個網睇下呀~

[/url]

子爵府

嘩!好靚呀!我都心郁郁想買條。

禁止訪問

男爵府

真係好吸引喎, 好靚呀

別墅

嘻嘻!我見到好靚。忍不住order

子爵府

咁就一於等你報料啦! 係呢總共連郵費是港元幾錢呀?
[quote]
阿詩 寫道:
嘻嘻!我見到好靚。忍不住order

別墅

郵費要US$20,
Total 要收到張單才知
Group order 可能可慳些郵費

公爵府

阿詩 寫道:
郵費要US$20,
Total 要收到張單才知
Group order 可能可慳些郵費

HAHA~阿詩.......係我害你使錢,keke,不過你真係好快手bor~
希望會好用啦,因為我個人認為好過印尼咩帶,因為佢冇扣又唔使打結,咁應該冇咁痛,同埋個樣靚,唔會咁論盡,因為我比較矮~
咁等你喇,你訂左邊隻色同咩size呀?
我唔知揀咩size好,因為入左自己d資料之後,佢出左2個size,都唔知點好,你記住一收到就試下好唔好用,舒唔舒服呀
我見台灣yahoo拍賣有,不過大家等阿詩試左好用先一齊order,咁應該會平d,因為佢係台灣代理(<---hotslings個網寫)

[/url]

別墅

Hi, Natalie
我訂了size 1.
,因為入左自己d資料之後,佢出左2個size, size 1 & size 2,我想因為外國人的size比較大,所以chose size 1。我想如果唔ok就change size with them,不過要計下cost。
另外我search過一些賣Baby Pouch(這隻揹帶的名)的網頁,他們只有加大、大、中、細碼。我想我們用細碼都OK

別墅

Thanks Natalie,
睇完yahoo台灣的網之後我發現我應訂size 2。我send了email to Hotsling for changing size. 希望趕到未send比我之前change order 啦! :-(

公爵府

咁佢地覆左你未呀?可以改到嘛?唔知你幾時收到呢?好想快d知呀,好心急,不過我而家都唔用得住,因為我而家大肚kaka,不過可以比老公用住先~

[/url]

大宅

我都想訂,好靚呀
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

大宅

嘩﹗真係好正,記得預埋我呀﹗
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

別墅

條hotslings昨日收到la!
今年揹左阿仔去playgroup,so far 都算ok。不過可能我用開雙肩式揹帶,覺得一邊肩食力,有些倦。
好處是好easy用,一個人都可以handle到。
另外我在網上找到一些同類型產品,price比較平,大家可比較一下。
網址如下:

http://www.slinglings.com
(這間有買二送一)
http://www.lucky-baby.com/p_categories.asp
(這間的reversable的slings比hotslings平)
連hotslings及以上2公司我都問他們如多人訂有沒有discount on product 及shipping fee!
如有興趣的話可統計一下一齊訂會唔會平D (因為我都想訂多一條)
*事先聲明,不是賺錢的

大宅

我有興趣訂, 好否pm如果group order 可以的話, 謝謝.

男爵府

我有興趣訂呀

侯爵府

hello<, I am interesting, can I know how much of this, tks
kckammy

別墅

好媽媽勳章

我都有興趣呀,訂開可否pm我一齊呢。

別墅

any group order? I also want one.

首頁
12345...15

尾頁

跳至