跳至

首頁

尾頁

別墅

富亨浸信會呂郭碧鳳幼稚園

請問有冇人讀呢間幼稚園? 好唔好o架?

別墅

Re: 富亨浸信會呂郭碧鳳幼稚園

我個女讀緊新興花園o個間, 覺得佢無o羊進步, 行為又差左, 脾氣又壞, 但老師話佢o係學校好乖, 無o羊唔妥! 唔知點解返屋企就好o也!!!
我想幫佢轉校, 希望會好d.
唔知大埔區有o羊好幼稚園介紹???
我聽講呂郭碧鳳都唔錯, please comment.

複式洋房

我都想知, 有沒有回應???

別墅

唔該

男爵府

既然冇人答你,等我應吓你嘞.
我兩個細路都係喺嗰度畢業,我覺得間學校好好,d老師好有愛心,d嬸嬸又好nice,校長都係好有心搞好間學校嘅.
佢k1已有全日班,又有半日班可供選擇,d小朋友有好多活動,會讀得好開心嫁. :mrgreen: 另外,佢又會搞媽咪組,每個星期聚會1次,可聯繫d家長.
但佢今年轉咗好多老師,所以我唔係好知今年嘅情況,所以比唔到意見la.

複式洋房

知唔知道為什麼會轉好多老師???

別墅

Hi Felix,

其實我都參觀過呢間學校, 好同意你 : "d老師好有愛心,d嬸嬸又好nice"

我會考慮呢間, 多謝你的意見.

btw, 請問你兩個小朋友而家讀邊間小學呀?

大宅

唔知呂郭碧鳳幼稚園定循道衞理好啲呢

感覺上循道衞理既外觀好似靚好多咁 ?-(

複式洋房

各位ma ma:
你地知唔知大埔廣場寶兒幼稚園好唔好呀?

男爵府

Hi Felix,

U can take a look at their website (www.fuhengkg.edu.hk) to get more detailed info. I also plan to enrol for my daughter for K1 next yr.

男爵府

tp3101 寫道:
知唔知道為什麼會轉好多老師???

唔敢肯定,但我覺得個校長對老師要求都好高,可能有d老師嫌辛苦啩.

男爵府

阿咪 寫道:
Hi Felix,

其實我都參觀過呢間學校, 好同意你 : "d老師好有愛心,d嬸嬸又好nice"

我會考慮呢間, 多謝你的意見.

btw, 請問你兩個小朋友而家讀邊間小學呀?

我兩個仔女喺聖母聖心小學讀嫁. :mrgreen:

複式洋房

有沒有更多的回應???

首頁

尾頁

跳至