跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 15]

webjen 寫道:
你唔怕啦....你有目標ma ....放產假
我七月尾會放幾日暑假

webjen,
放產假亦係另一個辛苦階段既開始....起馬捱半年,唸到都驚
我小B既size細比actual週數細2 weeks ...雖然e生話冇咩大問題....但係我自己始終有d擔心....因為陀小B初期工作上壓力好大...好frustrate,我唸唔多唔少都affect倒小B既吸收.....現在雖然轉好

禁止訪問

醒目開學勳章

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 15]

大宅

jacqueline_law 寫道:
#13 : 唔使擔心,浩正果時都係咁 (我冇壓力 tim)....
食多 d 牛肉呀,長胎架....
浩正出世都 7 磅 :mrgreen:

jac,
多謝你....我會食食食嫁啦!
我宜家就去食!

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

唔怕o既,細1-2wks 好平常,食多d肉,休息多d lor!!同yiuyiu係緊要,但係小b都緊要架,依家養肥d,第時好揍d ma
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

[quote]#13 寫道:
我小B既size細比actual週數細2 weeks ...雖然e生話冇咩大問題....但係我自己始終有d擔心....因為陀小B初期工作上壓力好大...好frustrate,我唸唔多唔少都affect倒小B既吸收.....現在雖然轉好

珍珠宮

好媽媽勳章

webjen 寫道:
尋日本來想去 MOS 公園,去到落大雨,結果去左TKO寶康公園,QQ 同堂哥都玩得好開心 大大細細都一身汗
webjen,
靖蕎星期五唔舒服, 你地星期日咁快同佢去戶外玩? 怕唔怕架?

珍珠宮

amypekkle 寫道:
webjen,
靖蕎星期五唔舒服, 你地星期日咁快同佢去戶外玩? 怕唔怕架?

玩左大半個鐘咋 .....諗住帶佢去戶外跑下出下汗ma
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

Calling phibow!
我想問下你買左jac那盒工具箱未? 我尋日在青衣城的反斗城都見到有得賣, $298, 價錢同永安一樣.
如果你未買, 我仲有幾張反斗城買$100平$10的coupon可以俾你.

珍珠宮

大宅

amy,
多謝你地指點....我知自己實在太貪玩!你襯家講得

大宅

amy,
check PM.

珍珠宮

好媽媽勳章

#13,
Thanks!

公爵府

我星期日入左浸會醫院呀,因為發燒加感冒加勁頭暈和耳水不平衡,好彩食藥加打針好了一點喇,剛剛出院了,醫生俾病假到星期三,

珍珠宮

環保接龍勳章

Kat,
Take good care.

你真係財多身子弱...

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

大宅

kat,
好好休息

珍珠宮

環保接龍勳章

amypekkle 寫道:
Calling phibow!
我想問下你買左jac那盒工具箱未? 我尋日在青衣城的反斗城都見到有得賣, $298, 價錢同永安一樣.
如果你未買, 我仲有幾張反斗城買$100平$10的coupon可以俾你.

amy,
phibow明日入院, 會唔會佢已經買o左

珍珠宮

環保接龍勳章

hi #13,
你都係呀, 休息多d, 食多d, 小bb先會長肉o架!

大宅

gracelam 寫道:
amy,
phibow明日入院, 會唔會佢已經買o左

grace,
phibow今個星期要迎接小叮叮出黎啦!

珍珠宮

Kat
Take care,多d休息

Grace

Phibow
我都講定: 一切順順利利 迎接新生命 迎接新生活

首頁

尾頁

跳至