興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

想用3G手機上網, 邊個網絡服務商好, 同埋邊隻電話好用??

想用3G手機上網, 邊個網絡服務商好, 同埋邊隻電話好用??

謝謝

民房

Re: 想用3G手機上網, 邊個網絡服務商好, 同埋邊隻電話好用??

數碼通的3G不錯,手機則基本上NOKIA / SE都唔差, 如果要用SE的機就唔好用新款啱啱出的 因為他的設定要由數碼通幫你SEND短訊來設定, 但因為太新好多時係冇法用到=P

民房

Re: 想用3G手機上網, 邊個網絡服務商好, 同埋邊隻電話好用??

I am using 3's LG phone. It is not user friendly, especilally for the phone book.

大宅

yes I'm using LG phone too, it's very inconvenient that you can only store 2 numbers for each person

smiledad 寫道:
I am using 3's LG phone. It is not user friendly, especilally for the phone book.

複式洋房

有無人知one2free既3G收得好唔好?

民房

我本身用開Smartone 3G, PCCW 之前免費試用6個月,用咁耐,辛苦咁耐, 接收從沒改善.講講下Drop Call

複式洋房

咁 one2free 既 3G 係咪 pccw 附屬ga?
係咪都係收得好差.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我用左和記3G差不多2年用LG及SE機,剛剛轉左123用nokia,我同先生都覺得123好少少

複式洋房

唔該晒穎穎媽咪既意見

大宅

One2Free 係屬於CSL,唔係pccw架. 我同我先生一個用123, 一個用1010, 收得好好呀

複式洋房

梗係3啦-.- <--唔係賣廣告

複式洋房

請問在3出嘅手機係咪好容易壞? 因為我聽好多網友講, 好多人响3出機,d機係特別易壞, 成日要攞番去換機

candykoo 寫道:
梗係3啦-.- <--唔係賣廣告

首頁

尾頁

跳至