影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 8 ♥ ♥ ♥

打咭先,天字派,到

伯爵府

翡翠宮

OH MY GOD, SUN, 星期天也有新朋友入來天屋玩, WELCOME & THANK YOU. 得閒入來玩下啦. 大家不要忘記, 天屋PART 7, 我也有UPDATE小小. 還有小小天大的玄機跟了幾位秘密WHATASPPS的..

為了MAGMAG自身安全, 我真是不能在BK透露太多, 但朴有天你.....!!!!!

翡翠宮

難得星期天也有天屋姐姐回來, MAGMAG私入珍藏分享時間又來了.

有天又來嘟嘟咀, 是EMPTY吧. 長長捲捲的眼睫毛倒影..

章魚咀. 啜爆吧.

好有動感喔..米爺你快D唱歌啦.

好HIGH, 他跳得, 我看得..

雪菜肉c    發表於 12-12-28 15:28

翡翠宮

唱IN HEAVEN又來認真了. 好想好想聽米爺唱歌.

彎彎小尾指, 你約了北上尋天的天屋姐姐們話請我們食飯的啊.

帥翻天

翡翠宮

新來天屋的朋友, 其實天屋也有COVER其他KPOP的啊, 有天的組合JYJ就是我的最愛..MY JAEJOONG. (你和小賢兩位...)

JJ@HOME

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

到! 到!! 到!!!

不過為保小命, 芙蓉蛋飯要撤退先~~咪遲D變肉醬蛋飯~~~

天屋PART 8! 大發~~!
想你, 大發~~~~~~~~~~!
朴有天, 大發發~~~~~~~~~~~!!

閃~

翡翠宮

我最喜愛的JYJ, 當然有MY JUNSU啦. 金俊秀以音樂劇演員出道三年, 今年可以成為"最佳男演員" 在此之前橫掃韓國所有新人獎. 有9冠王之稱, 我覺得比有天更厲害, 因為觀眾是真金白銀買票看, 另外, 男演員獎是業界投給他的..MY JUNSU, PROUD OF YOU.

當然啦, 在BK的"我最喜歡的韓國男藝人" 金俊秀是第11位(未拍過TV的), 金在中也是14位.

又胖胖的, 因為要做死神TODD的角色減磅的秀秀, S-LINE啊.

唱, 演, 造型也功架十足.

翡翠宮

新圖易得, 舊相難求..有天2009/10以東方神起一員身份出席"THE 3RD MIROTIC CON". 是中國上海. 其實當時已經蘊釀離開SM. 有天已經去了紋身.

希望快些可以聽到有天唱歌啦. 很圓的臉啊. CR. AS TAGGED

popocat  呢個你好似未post過  發表於 12-12-23 22:32

翡翠宮

我最喜歡有天以音樂人身份唱自己的歌了.

bb2  係呀, 佢自彈自唱真係好型仔...殺死人  發表於 12-12-23 22:11

翡翠宮

MY JYJ 2013年DESK CALENDAR, 我未到手呀. 應該快了. 好開心. 請看住SCAN圖先啦. 好可愛, 必愛不惜手. 有天部新ROLLS ROYCE我有些份的..俊秀的濟洲酒店和在中的COFFEE COJJEE我有小小份的啊.

HAE王又來透透..

傻B到呢?!

26歲超齡小學生.

好可愛啊.

CONCEPT絕對切合MY JYJ本人.

翡翠宮

行肚臍禮嗎? 還是咋肚痛..

怕怕小拳頭, 加直角肩, 加大大個章魚咀.

我最喜歡MY JYJ了.

翡翠宮

入黎睇下有天D靚仔相先....順便打埋咭(其實要挑剔,有天臉上真係可以搵到好多唔完美的地方....但係唔知點解, 我就係鍾意睇到一張咁真實的臉, 雖然不完美, 但係我心中郤是最耐看, 最啱睇...)

我想問下點解叫有天做HAE王呢?仲有, 想問下佢點解要紋身?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:+本帖最後由+bb2+於+12-12-23+22:11+編輯+\\

原帖由 bb2 於 12-12-23 發表

入黎睇下有天D靚仔相先....順便打埋咭(其實要 ...

佢採排時曾經出現過經典片段如下:-

仲有呢個,其實都唔算好hea,但不及俊秀落力。

呢個唔係綵排,concert入面唱be my girlmouth:

bb2  死啦...我覺得佢好可愛添..  發表於 12-12-24 21:57

翡翠宮

popocat 呢個你好似未post過 發表於 28 分鐘前

popo大物,

對呀. 我真是大量珍藏, 但怕你們嫌棄不夠HD和造型嚇人之嘛..

男爵府

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 8 ♥ ♥ ♥

我也來打個卡先,天天想你有天!

翡翠宮

POPO,

WAKAKA!!! 你對有天已經好仁慈, 第一個HAE王真是他是第一冇人第二, 踢人字拖採排的也是一絕..

第二個如你所說只是沒有俊秀的POWER.

第三個VID" BE MY GIRL", 有MY JUNSU在場MY JAEJOONG 和WULI有天暗然無光吧, 都費時落力, "BE MY GIRL"是兩位的行動, 不是唱出來的吧.

翡翠宮

TO 肉C嬪宮,

我要小報告一下, 今天終於看完了高修OBBA和孝珠上的RM. 笑到我傻了. 原來我喜歡的人都是HAE HAE地嗎? "高龜"很悠閒. 他不想做王, 將軍..只想做百姓.

其實他2008年已經當完兵, 但他沒有立即回視圈, 拍廣告, 反而做一些好小型的舞台劇. 只是想多元化嘗試又磨練自己. 差不多一年半才拍2009年尾的"聖誕節會下雪嗎". 如果你看RM時, 好多時出現了當時觀眾給他的NICKNAME是"高VID"好似大衛像這麼帥..

不過你又看到高修OBBA跟珠珠都是醒的. 肯用下個腦. 珠珠更自然和不造作..超讚. 她2006年擔正的'春天華爾街"我也有捧場. 其實她才是25歲..好年青. 雖然演技有ROOM FOR IMPROVEMENT, 但我好似喜歡她多過文彩媛小小. 但都差不多. 都喜歡, 喜歡天然美女.
還有, 高修obba是左撇子呀!!!

以上.

子爵府

好媽媽勳章

我又打咭先....

尋晚我唔願瞓,攞住部手機,去YOUKX SEARCH JYJ 睇,嘩...大件事... 東京、韓國演唱會,連胡狼來了都有,我大鑊了.... 終於開咗東京LIVE,飛住咁睇,都睇到成3點... 今日仲DL晒,今晚唔知幾點先會去瞓....

P.S. 我同阿囡瞓,老公瞓隔離房,所以佢唔知我响度偷情....呀...唔係...係偷睇...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:POPO,WAKAKA!!!+你對有天已經好仁慈,+第一

原帖由 MagDog 於 12-12-23 發表
POPO,

WAKAKA!!! 你對有天已經好仁慈, 第一個HAE王真是他是第一冇人第二, 踢人字拖採排的也是一絕..
踢人字拖跳mirotic我都搵唔返
我依家諗返,可能人字拖嗰個係09年告緊sm但仲要去上海開concert,可能有天心情都好差 ..... 但俊秀、在中又照常咁跳

首頁

尾頁

跳至