影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

POPO,

你上次去TIME OUT 食GELATO, 飲COFFEE, 是用這隻有"有天"樣的杯嗎? 難怪你要追加COFFEE了.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:MagDog 的帖子

飲咖啡嗰個唔係我,係提醒我要入toilet嗰個fd.
上次佢飲咖啡應該唔係呢個杯,好似係紙杯。有煥張大poster換左。張貼紙由Elle 變左想你?
以下呢幾張相係我影嘅,好想再去呀!

翡翠宮

popocat 發表於 12-12-25 21:03
飲咖啡嗰個唔係我,係提醒我要入toilet嗰個fd.
上次佢飲咖啡應該唔係呢個杯,好似係紙杯。有煥張大p ...
POPO大物,
SEE SEE SEE, 大物這個寶座是你坐的..你豪張STICKER出來, 還寫了天屋愛的MESSAGE給有天, 真是大發呀..WELL, 因為有天, 所以會令你想再去"韓天情".

翡翠宮

蛋哥今天TWITTER UPDATE...應該是今年MY JYJ 6月去美國CHARGE 電時拍的..

翡翠宮

MAYBE I JUST OVERTHINK, 原來今天聖誕節是有天前女友嘉熙的正日生日.

有天早前說生小孩最好是聖誕節左右出世..mouth:

翡翠宮

有興趣看看嗎? 我蠻認同. CR. AS TAGGED

水晶宮

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 8 ♥ ♥ ♥

個Message我係貼左上最頂嗰行正中間架!不過依家可能被看舖大叔或妹妹仔換左落黎?!
我買左呢對杯,送左張王世子post card.
我唔捨得用呀!

翡翠宮

popocat 發表於 12-12-25 21:43
個Message我係貼左上最頂嗰行正中間架!不過依家可能被看舖大叔或妹妹仔換左落黎?!
我買左呢對杯,送左張 ...
哇, 好東東啊, 家中有過百隻杯也要買吧. 好靚呀!!!我連TIO 隻TUMBLER也不捨得用, 因為怕自己洗時會不小心..

翡翠宮

有人好恨生CHRISTMAS BABY啊..

水晶宮

星期日 2pm J2 開始有得睇 running man 啦!

子爵府

好媽媽勳章

popocat 發表於 12-12-25 21:43
我買左呢對杯,送左張 ...
woo....正呀,有機會可以看看嗎?popo

popocat  水杯就有機會!我寫左字嘅貼紙就要去問米媽!wakaka  發表於 12-12-25 23:33

子爵府

好媽媽勳章

鬼馬有天2010年自拍的聖誕祝福視頻

MagDog  這個必看呀!!!!  發表於 12-12-25 23:35

男爵府

Merry X\'mas!!

翡翠宮

有天吶有天吶, 我真是誤解了你. 你和"雙金"可能不是一伙的..

小小對嘉熙的補充, 有天在2004年宣傳"MAGIC CASTLE"時已經常帶情侶手連, 嘉熙是BOA (寶兒)的DANCER, 也是SM的..到最後SM老闆李秀滿趕她出SM.

她去了美國兩年, 2008年回韓當RAPPER, 2009年再女團出道..
ANYWAY, 有天和嘉熙拍拖時, 她是有幾個男朋友的..有天也是知道的..想不到有天真是痴情. 有天當年不時說喜歡女生高, 跳舞好的..她有168-170CM高.

以上的我無法引証, 但以下的是我觀察出來的.

還有, 大家記得有天早前KBEE的三個畫公仔. 有天那個女公仔YUNI是皮膚深深和有酒渦的..2006年有天上一個綜藝, 5人個個選擇BARBIE般的公仔, 幫她們換衫. 完全是AMERICAN HOT STYLE也是皮膚深深的 和在中, UKNOW的公仔好女性化著紗裙, 昌民的知性女生不一樣..俊秀的..不說也罷, 大家知秀秀FASHION SENSE

有天的公仔也是皮膚深深的.

我不知有天是否長情, 但他喜歡的STYLE好似幾CONSISTENT.

翡翠宮

男生都愛HOT GIRLS. 我高修OBBA太太. 靚女嗎?
樣靚身材正, 但疑似整的啊. ..才23歲.

翡翠宮

嘉熙..身材都似整, 樣一定, 其實好似男人. 太STRONG的FEATURE.

似官恩娜.

翡翠宮

2003年12月26日就是東方神起正式出道的日子,9周年,有天, 俊秀, 在中, UKNOW出道時才17歲. 昌民15歲!!!!

翡翠宮

好短的訪問, 還是MBC台的呢.."今天早晨"節目.
今年的大勢男第三名-朴有天。
觀眾意見:滑頭滑腦的很可愛。
有天:<今天早晨>的觀眾大家好,我是在 想你 보고싶다 裡飾演韓正宇的朴有天。對於滑頭滑腦的角色好像產生自信感了,以後也請大家多多支持和愛護。
http://www.youtube.com/watch?v=yk0GT_jo_qw&feature=youtu.be

翡翠宮

MAGMAG一早又"攝有天"了.

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ;extra=#pid96465028

翡翠宮

有天的頭髮長得好快啊. 嘖嘖嘖, 他常常思想邪惡嗎? (韓國人說, 成日想色色的, 頭髮長得快)

左手拿槍好有型.

首頁

尾頁

跳至