跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 大家有無發覺我地生完之後好無記性

我生完之後…成日都唔知d人係到講咩…
睇新聞都唔明佢講咩…
同d fd講野…成日都load唔到…個腦要load成分幾鐘sin知佢地講咩…
又成日唔記得幾分鐘之前既野…
我奶奶話生完仔係敢…
但我呀媽同呀爸係話生完個人醒左sin arm~

男爵府

湊仔o個d咪醒未生過o既人少少囉.... :mrgreen:

其餘d野就....

別墅

我自己唔係好覺, 但我家姐話我無記性左 (唔通我衰到連無記性都唔覺?) , 同埋成日唔夠訓, 有時放工回家食完飯, 同bb玩玩下好想訓覺, 但又唔想放過難得的親子時間, 結果每日都繼續唔夠訓.

等待驗證會員

pollychu73731 寫道:
我琴晚發dream,見到自己一梳頭髮就nut左一大je出黎,好驚呀,有無人知道係米有特別意思嫁? ?-( ?-( ?-(

係呀!係呀!
我唔係發夢呀,我真係nut髮好嚴重呀
依家好驚洗頭同梳頭:-(
o的同事都話我少了好多頭髮呀 :-( :-(

別墅

=.=冇記性 我一向都係 但生完仲勁...岩岩講完d野

= ="都可以唔記得

甩頭髮...梳頭以為自己係到梳緊狗毛...甩到嚇死人

~"~洗頭..................甩到去唔到水2次...都仲得

子爵府

我都勁甩頭髮

大宅

我胎住都已經開始冇乜記性,生完就更加......
淨係記住bbDo野.
講到甩頭髮,甩到好似做緊電療咁

大宅

我都以為只得我是這樣,我生三個仲衰,所以以前好多重要事都會跟唯一的同事交帶,我怕自己記不起,點知兩年前她都生埋女; 以前問她的事,她能立即告訴我,現在連她都沒有記性,問返我轉頭.死未?

別墅

我老公仲話我有恍惚症添呀!成日要叫我成五次先聽到, :-( 比佢話我跟本無心同佢講野 而甩頭髮我都有呀,不過係好少囉,但我生之前從來都無甩頭髮

大宅

有關生完bb後數月勁掉頭髮是正常的,各位媽咪不用擔心

首頁

尾頁

跳至