自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問去工聯會買的大人海洋公園及Disney票(去到要不要証件才能入場)?
另想問一下, 如小朋友無工聯會証, 會不會在工聯會買左票後去到入唔到場呢?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

唔怕, 無人檢查你購票的來源.

大宅

回覆 小花媽咪 的帖子

之前見有JM報料要咋, 所以擔心買左之後要查証>.<

男爵府

唔駛架,上年都係咁,渣飛就入得啦

子爵府

引用:請問去工聯會買的大人海洋公園及Disney票(

原帖由 mandyeven 於 12-12-28 發表
請問去工聯會買的大人海洋公園及Disney票(去到要不要証件才能入場)?
另想問一下, 如小朋友無工聯會証, 會不 ...
我在工聯會買過海浪公園票成人同小童,只需要拎住張票入場就可以!

大宅

回覆 chunchunlee 的帖子

唔該晒^^

大宅

回覆 DonnaLau 的帖子

唔該晒^^

男爵府

回覆:請問去工聯會買的海洋公園及Disney票(去到要不要証件才能入)

吾系會員可吾可以買ga?因系佢個網網上見寫非會員價..

大宅

回覆 Maggie905 的帖子

抱歉! 我唔知呀, 我未去買及未試過買, 有無其他JM可以幫忙解答呢?
其實非會員價係咪即係正價? 正價都唔駛買定啦, 入場之前在門口買好些吧

男爵府

環保接龍勳章

They will check your membership card when you buy the ticket but you don't need to show the membership card when entering OP or Disney.

男爵府

mandyeven 發表於 12-12-28 14:08

抱歉! 我唔知呀, 我未去買及未試過買, 有無其他JM可以幫忙解答呢?

哈哈..it's ok~~ 甘等我晏少少去睇下先~
但我見工聯會個網,
http://www.hkftu.com.hk/promo1.php
有非會員價239.. 如果堅買左先~平成40蚊wo.. 當系入面食返餐都底la..

大宅

即非會員的價錢也比在門口買平.....咁好.

大宅

BK Milk勳章

回覆:請問去工聯會買的海洋公園及Disney票(去到要不要証件才能入)

可以,用非會員價買,我月頭先去完海浪公園

大宅

回覆 graceyu1029 的帖子

請問知不知海浪公園差不多4歲係咪都會一定要買小童票? 佢怎樣查佢是否一定要買呢?

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆+graceyu1029+的帖子 請問知不知海浪

原帖由 mandyeven 於 12-12-28 發表

請問知不知海浪公園差不多4歲係咪都會一定要買小童票? 佢怎樣查佢是否一定要買呢 ...
係呀,要買小童票,好像會度身高同問小朋友幾歲,4歲搏唔過

男爵府

引用:可以,用非會員價買,我月頭先去完海浪公園

原帖由 graceyu1029 於 12-12-28 發表
可以,用非會員價買,我月頭先去完海浪公園
哈哈... Thank you我岩岩買左Lu..非會員價239

大宅

哈哈.......下年4歲, 一定要買了....呵呵

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

影左比大家參考下

大宅

回覆 cherryma 的帖子

唔該晒........辛苦晒........

大宅

教協9折

首頁

尾頁

跳至