母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ〥>>快D入來Gathering預埋你

晞嵐豬又瞓返,99依然未起身......

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ〥>>快D入來Gathering預埋你

fsy 寫道:
好羨慕你哋個bb咁痴你哋. 又話餵人奶既 bb 痴身啲, 點解我個仔一啲都唔痴我既? :-( 個個抱佢佢都跟 (除咗尋晚我個friend 個老公之外), 佢見到我亦唔會有想撲埋黎既動作, 有時仲眼尾都唔 "sau" 吓我添. 雖然話 bb 太痴身唔係咁好, 佢都唔駛獨立成咁呀. :-(
今朝仲 hurt 呀, 個工人抱住佢, 我懶勁咁遞晒手諗住佢會撲埋黎, 點知佢擰歪面呀!
無理由成八個月都仲未識認邊個係亞媽呀?

大點會好點,不過米之連bb要跟我咖!

你放工同放假係唔係自己一手一腳湊米之連bb呢?我會自已攪丁丁,工人基本上係唔準惦佢,只有我要上网,沖涼同廁所.佢先可以在我響屋企時惦丁丁.所以丁丁好跟我,放工返屋企,如果工人抱著丁丁,我洗完手,會拍拍手張開心,丁丁就會par向我到,要我抱.

男爵府

可能明天下午.不過要睇下我買唔買到泳衣先,我想買件休閒d兩件頭,短褲同背心個隻泳衣,仲有要幫丁丁買,明早一大早要去吉之x

男爵府

mikitten 寫道:
晞嵐豬又瞓返,99依然未起身......

佢睇波呀?咁晏仲

男爵府

我都想請工人! :-(

男爵府

bbpooh 寫道:
可能明天下午.不過要睇下我買唔買到泳衣先,我想買件休閒d兩件頭,短褲同背心個隻泳衣,仲有要幫丁丁買,明早一大早要去吉之x

我都想買,不過我想買小熊維尼,可惜無咁細件!

如果泳褲就有,但我想要短袖

子爵府

bbpooh 寫道:
佢睇波呀?咁晏仲

我99晚晚都兩三點,甚至三四點至瞓,o係度撈電視汁,第二朝起碼瞓到一點,如果我去o左街,佢會瞓到三四點至起身。

子爵府

文里,
你個ticker都出唔晒,淨係見到隻熊,見唔到Matthew仔個樣o既~

子爵府

miki,
您有無睇我前面post出黎嘅babyling??
星期日去荃灣游,去嗎?

bbpooh,
我都想同Glenda豬去沙灘,hubby話太細!

男爵府

文里文靜 寫道:
[quote]

咁細件?你話mathew仔定係你呀?
我話我買兩件頭喎,雖然都會幫丁丁買兩件頭

男爵府

mikitten 寫道:
文里,
你個ticker都出唔晒,淨係見到隻熊,見唔到Matthew仔個樣o既~

係呀!未得閒整全人奶bb~matthew仔住!
一陣先整

男爵府

bbpooh 寫道:
[quote]
文里文靜 寫道:
[quote]

咁細件?你話mathew仔定係你呀?
我話我買兩件頭喎,雖然都會幫丁丁買兩件頭[/quote]
梗係我個仔啦!
我已經有套poohpooh喇!
我想買一件過/2件頭!
但無6個月-9個月咁細件!
米奇就有!

男爵府

basilmama 寫道:
miki,
您有無睇我前面post出黎嘅babyling??
星期日去荃灣游,去嗎?

我都想去!
你地老公去嗎?

子爵府

[size=large]喂))))))))))))
BK down完您地去咗邊?

男爵府

[size=medium]Hello, 做到一條死狗的我蛇上BK一陣先!!
想死您 o地! 唔見一日, 要追88頁, 我會變癲狗
o架!!)))))))))))

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

我搵梗post!
我想知我幾時種過金
我無寫底! :-( :-( :-(

男爵府

chiuchristan 寫道:
[size=medium]Hello, 做到一條死狗的我蛇上BK一陣先!!

Hayes mama

有無咁多呀?

子爵府

Money,
我hubby一定去,miki未知!

男爵府

文里文靜 寫道:
我搵梗post!
我想知我幾時種過金
我無寫底! :-( :-( :-(

唔洗搵啦, 你成日都種金架啦!
有多掉D出街, "遍地黃金, 比我去執!"
Yeah!)))))))))

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

chiuchristan 寫道:

Hayes mama

阿婆通常都係跨張點,邊有88頁啫,都係得個2-30頁之麻.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊