美容扮靚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 原來蘆薈真係可以消滅油脂粒架~

咁要黎查手臂既粒脂粒得5得架

男爵府

要入會先買到喎

大宅

Q太郎 寫道:
要入會先買到喎
[quote]
亞薛 寫道:
http://www.catalo.com.hk/pr_use/pr_use_alo.html
[/quote]

我打電話去問, 係counter滿$200就可以入會.
係網上訂購(電話/fax)就滿$300送貨.
不過佢係海富中心有counter, 今日放工可以去睇下.
佢話d 產品價錢 網上價 和 門市價一樣.
**Loving You**

大宅

呢隻蘆薈 係美國來.
最初睇呢個topic, 我以為係yahoo 拍賣 個隻,
佢要$160 100g. 紐西蘭. 但我今日係香港另一間網上公司只係買緊$112 咋 (原價都係$140), 原來係拍賣網都係要格過價先得)

但我係catalo 想買蜂皇漿凍乾粉(膠囊裝) , 90粒 $396
有無bk 媽咪買過? 好唔好呀?
佢地話係 北京來的. 仲話 北京d 花蜜先最靚. 紐西蘭只係多.

原先我想買 comvita的. 不過呢隻好貴, $938.

**Loving You**

大宅

Please PM the information to me.

Thanks a lot ! :-P

大宅

just call the sales at WING ON.

佢地話而家 wing on 做大減價, 全部貨有 9折. aloe gel 現在賣 $118/ 盒, 仲買 6 送 1, 再9折.

有無人出開去, 可以幫手一齊買呀??

別墅

worry 寫道:
lenglengma

可否比個牌子名我? 因我有同囡囡用開搽皮膚敏感同蚊懶,次次都唔同牌子, 但隻隻都是90-95%純蘆薈, 都搵不到一隻是100% 

唔該pm俾我~~~個牌子、價錢同喺邊度買丫!

大宅

catalo 個 web

http://www.catalo.com.hk/pr_use/pr_use_alo.html

別墅

thank you!!! ^O^

複式洋房

我都係搽呢一隻架(NU LIFE"的"aloe gelly),真係好好乜都搽得,痱芝我都搽埋佢,因為食得既,我家姐就用佢黎搽暗瘡,話好得.
wwc 寫道:
朋友都介紹我買了一支 "NU LIFE"的"aloe gelly,佢寫著"formulated from 100%Natural Cold Processed Total Leaf Aloe Barbadensis Gel"都o.k.喎!
亞囡d蚊"爛"同濕疹,查了都o.k....快消腫,因蘆薈有消炎作用,現在連我老公對hk foot都搽佢.....240ml->$149..
佢用好少就可以搽到好大範圍,所以都可以用好耐...

大宅

Do I need to join member to buy NuLife?
lenglengma

洋房

please pm to me. THANKS!

男爵府

大廚勳章

lenglengma:
pls check pm..

大宅

wwc,
thanks!
lenglengma

別墅

我都想要資料,請PM比我。

有邊到可以買到?我見討論區,有人可以在市面買到,但有d就話要上網才可以買到

Thanks

男爵府

我想買 catalo 的aloe gel,
但我住o係天水圍比較遠,
有冇人可以幫我買, 同埋郵寄比我呢?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家買仲有冇得送 & 折呢?

別墅

Hi wwc,
請問"NU LIFE"aloe gelly 係邊度有得買?
thanks

別墅

我用果隻都係100%架.仲好有保证!!
:-o ;-) :-P

男爵府

係LOR...我都好想買呀...網上訂又要300蚊先送貨....有得賣果D地方又遠

首頁
12345...15

尾頁

跳至