興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Dell / HP,請問呢兩隻牌子邊隻好

想買電腦,請比少少意見,Thanks

洋房

Re: Dell / HP,請問呢兩隻牌子邊隻好

功能上,我個人覺得HP好d,
我幾部腦(notebook 除外) 都用HP,
touch wood 未壞過!

男爵府

畀面勳章

Dell,平靚正!

民房

我都覺得Dell好 D..
purplehouse 寫道:
Dell,平靚正!

民房

讚成!!! DELL

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我過年個時換左部 HP 幾好用, 其實我都有唸過 DELL 不過唔知 DELL 可唔可以自己加嘢落去, 如果加左會唔會唔保養部機呢?? 我見 HP 話自己加嘢去都會保番 HP 的嘢所以買左 HP, 不過我都想知 DELL 得唔得, 因為唸住遲 D 整部比個囡用.....或者都會試吓 DELL ......

tolung 寫道:
我都覺得Dell好 D..[quote]
purplehouse 寫道:
Dell,平靚正!
[/quote]

大宅

DELL啦,平靚正,唔駛煩,送到上門唔駛抬。

複式洋房

Same as HP,
Dell 可以自己加嘢

首頁

尾頁

跳至