自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

事源我11月續左3台既PLAN $88 1.5GB上網 (電話續約)
最近CHECK返佢話我續個PLAN上網只係得1.2GB唔係1.5GB
但我係勁肯定佢SALE我時係話1.5GB, 而我朋友最近都係JOIN左呢個, 佢亦都係話1.5GB
之後我同佢對質, 我要求佢伶返段錄音出黎聽, 但佢死話係培訓用途唔可以比我聽
其實1.2GB我都夠用, 但我就極唔滿意佢地有"欺騙"成份, 叫你續約時就咁, 續完就另一回事
如果一直以為係1.5GB, 但實際佢只係得1.2GB, 咁用OVER左又比佢再扼個上限費!!!!!!
所以各位續左3既朋友, 如果唔係JOIN左無限上網, 請double check多次上網同佢sale你時講既係咪一樣
如果同樣都join左$88 / 1.5GB既更加要打上去問清楚!!!!!!

lok1503  thanks  發表於 12-12-31 14:38

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

回覆:各位3台已續左約既朋友必須注意!!!疑似被編

3台我用數碼x從無收多

琥珀宮

畀面勳章

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:事源我11月續左3台既PLAN+$88+1.5GB上網+(

原帖由 Kimberly87 於 12-12-31 發表
事源我11月續左3台既PLAN $88 1.5GB上網 (電話續約)
最近CHECK返佢話我續個PLAN上網只係得1.2GB唔係1.5GB
...
我之前用3台一到期已經急急腳轉咗數碼x,臨完前佢仲打比我話198任用睬佢都傻!

珍珠宮

子爵府

3真係超差,我完左呢張約,都咪駛旨意我再續

亞菊  係呀!係呀!  發表於 12-12-31 15:18

伯爵府

熱血勳章

我3台剛續約, 用咗好多年, 今次$59無限data

禁止訪問

伯爵府

玩具勳章

tyon 發表於 12-12-31 13:39
3真係超差,我完左呢張約,都咪駛旨意我再續

same here

大宅

回覆 tyon 的帖子

係,唔好續佢!!!!!!!勁嬲,你幾時完約?

男爵府

回覆 natzuki 的帖子

請問是否好慢。

水晶宮

我都曾用過3,當時是2G,欺騙我話3不再提供2G服務,叫我轉3G,月費貴1倍有多,但我用唔晒分鐘,後來其他電訊公司有PROMOTE,我就轉台,轉台後,3CALL我話有2G服務,是之前的SALES攪錯,我話我轉左台,而且有NEW CONTRACT.

大宅

引用:我3台剛續約,+用咗好多年,+今次$59無限data

原帖由 natzuki 於 12-12-31 發表
我3台剛續約, 用咗好多年, 今次$59無限data
Me too

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我極小會開POST, 但唔想有人再受騙, 所以如果續約3既人真係要問清問楚!!!! 佢而家死都唔比我聽返段錄音, 但我實會同佢抗衡到抵

珍珠宮

畀面勳章

3好鍾意做D野,令客仔忽略,佢就收多錢...
2月到期,轉埋另一個電話去數馬窿
龍鳳媽

大宅

回覆 arale1668 的帖子

冇錯,上一個約比佢硬收左$36既唔知嘜費, 唔CUT就繼續收, 佢又唔會講, 你續佢就繼續收, 直至你發現為止先話要自己CUT先得!!!蝕左一個月$36比佢, 如果平時唔CHECK STATEMENT既人一定中招

珍珠宮

畀面勳章

Kimberly87 發表於 12-12-31 15:03
回覆 arale1668 的帖子

冇錯,上一個約比佢硬收左$36既唔知嘜費, 唔CUT就繼續收, 佢又唔會講, 你續佢就繼續 ...
KK BOX...仲要49一個月
龍鳳媽

複式洋房

回覆:Kimberly87 的帖子

3台好奸

公爵府

引用:事源我11月續左3台既PLAN $88 1.5GB上網 (

原帖由 Kimberly87 於 12-12-31 發表
...
我打算轉台,諗緊轉唔轉去數碼電訊,數碼通幾錢個月?

首頁

尾頁

跳至