跳至

首頁

尾頁

洋房

係咪大部分0410的小朋友都係9月返學?

請問大家0410的小朋友都係9月開始返學? 有幾多小朋友係07年9 月先返學架?

大宅

Re: 係咪大部分0410的小朋友都係9月返學?

足2歲先返﹐所以11月先返學。

男爵府

我都報左n1, 足2yrs就可以入學, 應該11月返啊

大宅

好媽媽勳章

唔駛足2歲, 今年8月9日返學!

大宅

十月三日上學了 as his birthday on 2/Oct. Just make!
熙熙&樂樂媽咪

洋房

嘩! 大家都準備返學啦! 我仲懶懶閒忝, 真係要加把勁幫阿女處理學業!

大宅

Lesley will go to school on 3 Oct. Because she will be 2 years old on 1 Oct.

珍珠宮

我都幫楓楓報左n1啦! 而家都係等11月足左2歲就返學啦 :lol: :lol:

大宅

Felix will be 2 on 1 Oct but I want him to start school later. As a matter of fact, I want him to start in Jan 07 if possible but I am afraid there will be no space for him by that time and thus I decide to put him in school in Nov.

子爵府

小魚11月番啦

大宅

質田都係 11 月返學, 差少少佢就可以10 月返架啦! 激氣!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

pluie 寫道:
質田都係 11 月返學, 差少少佢就可以10 月返架啦! 激氣!!

嘩, 佢已經係提早出世, 乜你想佢再早D咩 ?-(

大宅

謙謙依家返緊學啦, 因為佢間學校有歲半班, 佢返左一個月啦!

男爵府

我唔打算俾晴晴返n1,現在我得閒d會幫佢搵k1...如果07年1月有心儀的學校收佢,我都會俾佢讀n1,不過我估機會低d....
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

呀女10月中返得, 我俾佢返n1最大原因係有人幫我睇住
佢, 佢返全日架

大宅

我的囡囡9月開始返學前遊戲班, 類似Nursery, 但不需日日返, 只返一,三,五, 每次2個鐘, 不用穿校服, 但一樣要揹書包, 帶手冊, 杯,毛巾盒返學. 每月$950.
讀得好的話Keep住返, 諗住11月就不讀N1了.

別墅

囡囡都係11月返n1

民房

哎!其實我都幾矛盾!唔知俾唔俾阿仔讀N1好,我又有請工人,我工作又好彈性, 各位靚媽,其實讀同唔讀有乜分別?

民房

請問各位,點樣UPLOAD 張大頭相會靚

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

珩珩媽:

你裁相時要fix返長闊比例, 你依家夾硬將張相拉闊O左做150 X 150pixels, 所以珩珩變扁O左, 舊O個張就拉長O左...

首頁

尾頁

跳至