自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題!剛打去君悅就冇生蠔!失望!

侯爵府

回覆:有生蠔及波士龍蝦嘅buffet又好食有邊間?

Buffet 嘅生蠔....

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好多酒店都無生蠔,可能成日lai嘢,所以除消晒

kawai120  agree  發表於 13-1-7 00:04

水晶宮

引用:好多酒店都無生蠔,可能成日lai嘢,所以除

原帖由 wcm125 於 13-01-05 發表
好多酒店都無生蠔,可能成日lai嘢,所以除消晒
金鐘話六星都中,澳門幾間大酒店都中過

男爵府

之前食過Conrad 有,但唔知有冇改,你打去問問

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

都會海逸

男爵府

珍珠宮

畀面勳章

而家好多酒店都無生豪

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

生蠔好多酒店都無,因為好易瀨野..

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

子爵府

畀面勳章

悅來

子爵府

請問香格里拉cafe too有冇生蠔?

子爵府

之前食過旺角帝京花月庭有生蠔,quality ok

大宅

引用:請問香格里拉cafe+too有冇生蠔?+

原帖由 fumi 於 13-01-05 發表
請問香格里拉cafe too有冇生蠔?
冇生蠔,有龍蝦、凍蟹

大宅

中環文華東方酒店Clipper lounge有,不過其他野如熱盤則並不是太多

子爵府

引用:Quote:原帖由+fumi+於+13-01-05+發表請問香

原帖由 囡囡mami 於 13-01-05 發表
冇生蠔,有龍蝦、凍蟹
overall好食嗎?值唔值呢個價?

大宅

沙田帝都酒店city art restaurant都好似有

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

都會海逸

男爵府

引用:都會海逸

原帖由 pigpigyy 於 13-01-05 發表
都會海逸
好食嘛海逸?

大宅

北角海逸酒店greens cafe嘅lunch buffet都有蠔

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pekkle1120 發表於 13-1-5 20:50
好食嘛海逸?
好多野食唔錯架

首頁

尾頁

跳至