跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

美X(賣施巴5.5間專問店) 有隻R字頭既洗頭水幾好用, 仲有佢有隻激活精華都係唔錯, 我早排係咁甩頭髮, 而家都出返晒出來

仲有佢洗頭水好多款, 我次次去到都係CHECK完頭髮先買, 我之前用嗰隻無患子FOR頭皮超敏感, 而家有晒敏感就轉咗款冬, 你叫D職員CHECK完頭髮見返咩性質先買, 支洗頭水係貴D, 平均用一個月(我長髮)
如對本人內容有意見, 不喜勿插!!! 謝謝!!!

大宅

引用:+本帖最後由+小米豬+於+13-1-6+14:47+編輯+

原帖由 小米豬 於 13-01-06 發表

美X(賣施巴5.5間專問店) 有隻R字頭既洗頭水幾好用, 仲有佢有隻 ...
請問大約幾錢支?

子爵府

回覆:脱髮問題

支洗頭水就百五蚊左右,支激活精華就三百幾(液體啡色),我之前買錯咗綠色嗰隻(增長)。

因為我係美x會員,所以買嘢有九折
支激活精華都好甘用,我通常邊個位甩得勁就查邊個位,我係頭頂轉位,日日查都用到兩個幾月

大宅

引用:支洗頭水就百五蚊左右,支激活精華就三百幾

原帖由 小米豬 於 13-01-07 發表
支洗頭水就百五蚊左右,支激活精華就三百幾(液體啡色),我之前買錯咗綠色嗰隻(增長)。

因為我係美x會員, ...
我之前鬼剃頭都係用呢兩支嘢好番!

侯爵府

引用:美X(賣施巴5.5間專問店)+有隻R字頭既洗頭

原帖由 小米豬 於 13-01-06 發表

美X(賣施巴5.5間專問店) 有隻R字頭既洗頭水幾好用, 仲有佢有隻 ...
請問店在什麼位置?

禁止訪問

回覆:小米豬 的帖子

子爵府

引用:Hello小米豬,你講嗰間係咪係大埔小巴站嗰

原帖由 mrslee2006 於 13-01-08 發表
Hello小米豬,你講嗰間係咪係大埔小巴站嗰間呀,定係係邊度架?我要即刻去買先得!

...
佢好多分店,你上網搵mekin就搵到

複式洋房

回覆 mrslee2006 的帖子

去 My Place for hair 買防脫髮洗頭水和精華素好用嫁, 我之前都有脫髮問題, 用左之後就好好多了.
洗頭水都係160蚊精華素450蚊炸

禁止訪問

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+小米豬+於+13-01-07+發表支洗

大宅

引用:Quote:原帖由+freakymama+於+13-01-07+發表

原帖由 ayaya86 於 13-01-08 發表
呢2枝嗎,係我就去買
RAUSCH 柳樹皮防脫髮洗髮露
Rausch 激活髮根素

禁止訪問

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+ayaya86+於+13-01-08+發表呢2

大宅

小米豬 發表於 13-1-7 01:06

因為我係美x會員, ...
請問妳每次會搽幾多分量? 你用咗幾耐開始長出幼白輕軟毛髮 ? 幼白輕軟毛髮脫落幾耐後才長出頭髮 ?因為我仔用了差不多兩個月, 主要係頭頂和轉位, 但才用了50ML, 仍未見有長出幼白輕軟毛髮

子爵府

引用:Quote:原帖由+freakymama+於+13-01-08+發表

原帖由 ayaya86 於 13-01-09 發表
係咪我去到買就得,人人都岩用?
柳樹皮唔係人人啱,我係乾到出油,一用柳樹皮反而脫髮勁咗

子爵府

引用:Quote:小米豬+發表於+13-1-7+01:06+支洗頭

原帖由 Lavendar 於 13-10-14 發表
請問妳每次會搽幾多分量? 你用咗幾耐開始長出幼白輕軟毛髮 ? 幼白輕軟毛髮脫落幾耐後才長出頭髮 ?因為我仔 ...
你咁慳用我3個星期都唔夠就用咗一支,我都係頭頂位置搽,我髮腳一向都好豐盈,係頭頂甩得勁啫

男爵府

引用:我日日都甩超多頭髮,個地板一日唔掃就已經

原帖由 mrslee2006 於 13-01-06 發表
我日日都甩超多頭髮,個地板一日唔掃就已經滿佈頭髮,我老公成日炸型話好恐怖,因為佢係屋企鐘意赤腳周圍走 ...
請問現在用了哪隻牌子呢?有改善了嗎?

禁止訪問

回覆:bbpo 的帖子

男爵府

引用:我現在又用返沙宣,因為真係唔知有咩洗頭水

原帖由 mrslee2006 於 14-03-30 發表
我現在又用返沙宣,因為真係唔知有咩洗頭水好用,上次用哂就隨便買著支用,現在甩頭髮仍然嚴重,但沙宣又好 ...
我岩岩出左去美X買了洗頭水+護髪素+精華!未知work吾work!妳有試嗎?

禁止訪問

回覆:bbpo 的帖子

大宅

回覆:脱髮問題

Ecosway髮多多非常得,好多男士都用http://www.ecosopp.com/product/zh_CN/73202/background.html
Pm我,我可以詳盡介紹

首頁

尾頁

跳至