烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓

大榮華前排話裝修, 請問現在開返未 ?

大榮華前排話裝修, 請問現在開返未 ?

子爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章

Re: 大榮華前排話裝修, 請問現在開返未 ?

我都想知.

洋房

開番啦. 上星期有朋友去食過.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

開番.....不過d野食難食過以前......職員服務態度又差, 真係搵鬼去!!

珍珠宮

唔係呀ma,唔通順手換埋d 師傅
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

別墅

唔係喎! 我至愛的奶皇水晶飽還好好未喎! 不過, 唔係裝修左好多.

YuYuMother 寫道:
開番.....不過d野食難食過以前......職員服務態度又差, 真係搵鬼去!!

別墅

YuYuMother 寫道:

完全同意,唔明白點解現在都有d服務咁差嘅酒樓, 好似當d客人係仇人咁, 唔好以為多客就可以咁做, 如果唔係好快冇哂d客, 我自己就覺得幾好食都唔會再去囉,食到一肚氣,何必!!!!
高宏bb在2005年12月30日出世

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我前晚試過,D service 唔錯呀,女侍應介紹了很多招牌菜俾我地。水晶奶皇飽同豬油撈飯真係好正呀!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我聽晚會去食!!睇下係咪咁衰先!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可能一個個侍應啦, 不過我地去食0個晚真係好差~~~~

如果d staff咁差加上食物又唔係特別好食, 我唔覺得有需要去佢舖頭食囉, 出面大把舖頭好食過佢啦!!

伯爵府

2019勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

前星期幫襯過中午飲茶,D五味雞覺得差
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

民房

我今日去食, 勁多人, 晚餐吃了:
1.五味雞
2.豆豉蝦
3. 炒長遠
4. 蒸汙泥
5. 馬拉糕
全部都好ok, 同以前一樣.
除了送的甜品~太甜 (亦都同以前一樣!)
大榮華會開分店!
Mos Burger is coming to HK!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題