美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 餵完人奶,個胸而家好似冇

thx yanny ma

民房

me 2....

民房

我相信咁多位想買既媽咪(包括我),佢地冇諗過由平胸可以變到36D,只係想有返少少女性應有身材JA∼

幾百蚊既機仔你可能覺得冇用∼但有冇去過唐安琪呀?佢地部豐胸機原理係一樣,利用吸啜既原理黎刺激胸部周邊既地方,令佢可以結實D,亦都可以令胸部再發育!

有研究指,只要未到更年期,每日按摩胸部20~30mins就有機會豐胸~(1" + 1 cup)

哩部機仔亦都係利用吸啜既原理黎刺激胸部,按摩胸部!
用左3日明顯大左,多肉左, 我覺得好過食藥,起碼安全d~~

我個fd係台灣人黎架∼佢識人攞貨平好多呀∼台灣電視銷售廣告價要成台幣$2280,折做都要港幣$547!!

我個fd係可以用批發價幫我攞呀!!一個都係$298∼不過要廿人個以上,e家差5個人啦∼∼要既可以pm我呀∼
報告下我0既情況先∼∼

我原本32AA架∼∼用左3日~明顯大左,多肉左~E家FULL到A CUP BAR~
希望大家豐胸成功~今個夏日大SHOW身材!!^^

產品介紹:
通過真空吸附原理,助乳房集中運動,加快血液循環,促進淋巴回流暢通,激活乳腺因子,使其再度活躍、重新發育成長,使乳房脂肪積累增厚,實現增大、豐?、堅挺的效果。 每天每邊胸部使用二十五分鐘,根據臨床實驗最快可五日增大一吋,最慢亦只是十二天,即使用一次亦有肉眼立即見到的效果

[size=xx-large]重申:本人唔係SALES,只係想搵人一齊訂可以平D∼∼

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我生之前都得a.但係full a既...
但依家生完..無餵過人奶..
依家就得aa再aa...平到無得再平..

有無人可以help me呀...
我得果廿ages女...真係死左佢算甘制喇...

等待驗證會員

我本身胸部唔算大(32B),生完BB後,個胸有些少淋,都驚會the晒,冇餵人奶(只餵過幾日好快就自己收奶,唔駛食任何收奶水食物),後黎日日塗健胸產品,牌子係LIERAC,總算冇白塗...依家個胸大過以前少少,冇the過 你地可以試試呢個牌子,佢既body產品唔錯架

民房

nikinokb 寫道:
我生之前都得a.但係full a既...
但依家生完..無餵過人奶..
依家就得aa再aa...平到無得再平..

有無人可以help me呀...
我得果廿ages女...真係死左佢算甘制喇...

廿ages女咁後生,實有得救嘅,一個人除咗個胸,仲有好多嘢,唔駛唔開心,更加唔駛死,一定有方法。

民房

因為谷奶時係好痛好唔舒服,所以一餵完一個月人奶(我自己訂的期限),知道可以收工,拿拿聲揾D好窄嘅BRA"榨"個胸,就係呢個時候出事啦,攪到D肉走散晒。
其實應該慢慢換過稍細少少嘅BRA,一路一路將個胸D肉固定番好,直至個BRA太大又再換個細少少嘅戴,其間要不停將D肉堆番入個胸,如是者直到收奶後,個胸應該會仲比之前大少少。
所以收奶前應做足功夫,切忌心急貪快,各位媽咪,你哋有冇同感呢?

nausica 寫道:
唔係wor, 我有d朋友無餵人奶, 生完都係細左好多, 我諗係咪唔關餵人奶事架!
:-(

洋房

又聽說如果坐月坐得唔好就會變細胸, 我而家仲細過12歲女發育嗰陣, 仲記得form 4,5上 PE堂, 我個胸係全班同學最大嗰幾個, 有冇方法現在可以補救呀? :-( :-(

大宅

健康院個醫生係叫我慢慢收奶wor~
佢話痛就pumb少少出來, 生完無喂過人奶先至一野扎實佢.

你地係咪好瘦o架 ?

[quote]
twinsnana720 寫道:
因為谷奶時係好痛好唔舒服,所以一餵完一個月人奶(我自己訂的期限),知道可以收工,拿拿聲

伯爵府

我未生之前都係 B CUP, 都算OK! 生了BB --> C CUP (太勁, 我唔LIKE ), 餵人奶都2年幾, 細女都快3歲, 真係有D "THE", 彼來我好努力去搽BUST FIRMING PRODUCT, 真係挺番少少, 我唔洗升CUP, 至緊要挺唔"THE"就OK啦!
宜家都係KEEP住 B CUP, 算啦, 我唔貪心
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

洋房

點解有些媽咪餵完人奶就升 cup, 但有些就降 cup, 我想問下, 升到 cup 的媽咪, 你們在餵人奶期間的生活模式呀, 飲食呀等等係點樣呢? 我也在網上睇過肥媽有一編文章, 話唔好死 bump 闌 bump, 佢話咁樣會衰過未生仔之前.....

有冇升到 cup 的媽咪可分享??!!

禁止訪問

大宅

餵人奶乜唔係會升級咩 ???

唔緊要啦~~ 胸細都好.....

唔使比人眼望望

首頁

尾頁

跳至