自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

唔知旺角有無得賣 ??

唔知有無人知花園街有無 KERORO 軍曹吊飾公仔賣 ??唔該!!
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

Re: 唔知旺角有無得賣 ??

有呀~多數係鎖匙扣,不過唔係正版囉 :mrgreen:
BB200200 寫道:
唔知有無人知花園街有無 KERORO 軍曹吊飾公仔賣 ??唔該!!

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

唔該晒 !!我唔想買甘貴比個女, 唔係唔見左好肉痛 :-(
zoeyiu 寫道:
有呀~多數係鎖匙扣,不過唔係正版囉 :mrgreen: [quote]
[/quote]
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

好多商場都有KERORO扭蛋,10蚊隻架咋,不過驚你阿囡要扭到儲夠一套
唔該晒 !!我唔想買甘貴比個女, 唔係唔見左好肉痛 :-(

珍珠宮

花園街有好多,有D 拉繩會郁郁下添

首頁

尾頁

跳至