自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

大宅

回覆:有無揍bb的媽咪長期唔夠瞓,所以成日發燒?

發燒就無,長期唔夠瞓搞到不停爆瘡就有

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔夠瞓唔會影響發燒架…不如睇醫生check清楚

男爵府

引用:發燒就無,長期唔夠瞓搞到不停爆瘡就有

原帖由 siuyee1234 於 13-01-09 發表
發燒就無,長期唔夠瞓搞到不停爆瘡就有
我都係

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

阿b啱出世時我係餵母乳,3個星期後因發高燒入院.......

禁止訪問

畀面勳章

引用:唔夠瞓唔會影響發燒架…不如睇醫生check清

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+siuyee1234+於+13-01-09+發表

禁止訪問

畀面勳章

引用:阿b啱出世時我係餵母乳,3個星期後因發高燒

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Carmen8866 發表於 13-1-9 22:29
而家仲係咩成日發??
出院之後我冇再餵人奶,所以冇燒過。以前有聽講過餵人奶ge媽媽體溫會比正常高少少的

珍珠宮

No,長期睡眠不足我會周身骨疼和易怒。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

BB 瞓晏覺時, 媽媽要立即瞓覺, 爭取時間休息

其他野放底唔好做住

我係全職媽媽, 其實每天都有好多野做, 但阿囡瞓晏覺時, 我會放下家務等工作

一定要休息一陣

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:Carmen8866+發表於+13-1-9+22:29+而

禁止訪問

畀面勳章

引用:BB+瞓晏覺時,+媽媽要立即瞓覺,+爭取時間休

男爵府

wyeth冷知識勳章

勁爆瘡

最近大少迷上鳥THOMAS...

男爵府

我餵左人奶17个月,係坐月時係医院入左頭風發燒,到依家都未試过....不過我就成日感冒law!!!

男爵府

畀面勳章

由兩隻野出世開始,我已經十年無夠訓過mouth:

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都餵人奶,細呢個已經餵左7個月,唔夠訓就緊,但冇試過發燒。

珍珠宮

一個月未夠我兩個黑眼圈仲勁過國寶熊貓

首頁

尾頁

跳至