跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 16)

我想要幾個星期啦. 應該都唔係好耐.

除非, 你趕住出外.

jove 寫道:
其實郵寄係咪耐d????
我lazy呀,細妹個passport想post就算,如果唔係都唔知幾時去整啦。

公爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 16)

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( [quote]
jove 寫道:
coco:maybe 唔得,因為帶細妹去玩爬行比賽[quote]

珍珠宮

emily,

[quote]
chloemummum 寫道:
西菁街人民入境處, 可上網預約 [quote]

伯爵府

CherylMaMa :咁又唔趕,出年先同佢地去旅行。
不過我月尾想出去行一轉,因為好抑鬱、做到cc下,想去relex一下
CherylMaMa 寫道:

我想要幾個星期啦. 應該都唔係好耐.

除非, 你趕住出外.

[quote]
jove 寫道:
我lazy呀,細妹個passport想post就算,如果唔係都唔知幾時去整啦。
[/quote]

公爵府

好媽媽勳章

[quote]
jove 寫道:
不過我月尾想出去行一轉,因為好抑鬱、做到cc下,想去relex一下

珍珠宮

jove, 咁你真係要好好relax 一吓啦.

[quote]
jove 寫道:
不過我月尾想出去行一轉,因為好抑鬱、做到cc下,想去relex一下[quote]

伯爵府

coco:咪咁啦,上年冇同細細去(我陀住細妹),老公唔開心,所以今年一定要帶細妹去,
coco123 寫道:
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( [quote]
jove 寫道:
coco:maybe 唔得,因為帶細妹去玩爬行比賽[quote]

伯爵府

CherylMaMa、 chloemummum :
不過未知去邊,同老公講過,佢話去台灣,不過我去過啦,所以............
可能最後係澳門

伯爵府

好累呀,今日同細細、細妹去影相,而家去sleep啦,see all 好姊妹 soon

公爵府

就開波 唱緊國歌

公爵府

e+英格蘭vs葡萄牙
0300巴西vs法國

男爵府

好似冇回港証可以用 passpost 過 macau, 我諗同返大陸一樣係用 passport, 因為我上次同個女返大陸都係用 passport, 如果諗住攞 passport , 咁就緊係唔洗攞回港証啦 !!!

jove 寫道:
CherylMaMa :macau唔洗passport架,身份證+回港證[quote]

你冇諗住帶桐桐出外??? 就算去macau 都要passport 啦.

[quote]
coco123 寫道:
?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( [quote]
[/quote]

男爵府

可以郵寄, 但攞 passport 時都要帶 cheryl 一齊去攞.

[quote]

jove,

你好嗎???? 原來你已經拿咗啦, 上次你仲話準備添.

係呢, 你仲唔pm我你的a/c, 我仲未俾返$$$ 你o架.

仲有, 最近, 邊度有得拿????

[quote]

男爵府

如果你唔係好急的話, 郵寄都好方便.

jove 寫道:

男爵府

everbody

公爵府

WING0308 寫道:
everbody

男爵府

emily,

今晚唔該晒你, 要你幫我入貨, 仲要你走來走去, 又阻住你食晚飯, 又成晚 CALL 住你, 真係唔好意思...........

男爵府

打完仗啦 !!
[quote]
coco123 寫道:
[quote]

男爵府

又冇晒人......... ?-( ?-( ?-( ?-(

公爵府

[quote]
WING0308 寫道:
打完仗啦 !!
[quote]

首頁

尾頁

跳至