嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊度有游泳紙尿褲賣(除玩具反斗城外)

請問邊度有游泳紙尿褲賣(除玩具反斗城外)
《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

男爵府

Re: 請問邊度有游泳紙尿褲賣(除玩具反斗城外)

mothercare,百佳

別墅

百佳好似見過有售

大宅

唔該晒~咁請問知唔知一包幾條同幾錢?

《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

彩雲村百佳長期有大約十零廿包中碼同大碼o係度,重做特價$19.9

男爵府

畀面勳章

屈臣氏and萬寧都有
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

百佳一定有~

別墅

Mothercare $25/3pcs
PingYu 寫道:
唔該晒~咁請問知唔知一包幾條同幾錢?

大宅

我今日去左佰佳,萬寧都冇 :cry:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係間間都有...好似我呢頭...石蔭,石離都冇~

大宅

ar~~~~~~~~~我今日係去左百佳超及廣場都冇~~~~

大宅

今日o係uny 見到有, $24.9 三條, huggies, S-L 都有貨, 而今日去到的話, 會再有 9 折

男爵府

PING YU~新墟金都城有得賣呀,但唔知幾錢

公爵府

好媽媽勳章

反斗城依家買2包有9折

複式洋房

指 定 商 舖 名 單

紙泳褲

玩具反斗城
- 尖沙咀海運大廈地面 OTG 23 號舖
- 沙田新城市廣場第 3 期地下 A 198- A 199 號舖
- 九龍塘達之路 80 號又一城 L 2-02 號舖
- 太古城中心 301 號舖
- 銅鑼灣皇室堡 3 字樓
- 青衣城 219 號舖
- 將軍澳新都城三期商場 L 1-137 號舖

百佳超級市場
- 香港仔中心南寧街 19-23 號地下
- 牛頭角道 77 號淘大商場第一期一樓 33-45 號
- 新界粉嶺馬適路 3 號綠悠軒一樓 1-11 舖
- 香港域多利道 550 號下碧瑤第 32-40 座
- 荃灣麗城花園三期商場 52 號
- 新界元朗天水圍頌富商場 ( 第二期 ) 二樓 232 舖
- 大嶼山東涌,東達路 20 號,東薈城 B1 - B10
- 尖沙咀廣東道 188 號港景峯 2 樓 201 號舖
- 彩雲邨彩雲商場第二期地下
- 西貢清水灣銀線灣廣場 Lot No.374 地段 DD224
- 上水彩園邨商場 3 樓 5 號
- 香港愉景灣愉景灣廣場 C 座地下 G25
- 新界粉嶺粉嶺車站路 18 號,粉嶺名都一樓, 11-15 號
- 中環花園道 51 號 (CODA PLAZA ) 二樓
- 香港軒尼詩道 500 號興利中心地庫 3 樓
- 香港杏花邨杏花商場西翼二樓 210, 211, 224-227, 228 舖
- 北角健之堡 2 樓及平台
- 九龍紅磡黃埔花園第三期地下 1A
- 大埔康樂園商場 C 座地下
- 尖沙咀加連威老道 96 號希爾頓中心地下
- 將軍澳厚德邨厚德商場一樓 123 室
- 香港跑馬地山村道 32-40 號地下
- 香港小西灣,小西灣路 28 號,藍灣半島商場一樓一號舖
- 九龍城九龍城廣場 2 樓 201 舖
- 葵芳葵益路 2-10 號好爵中心地下 19-37 號
- 天水圍嘉湖山莊第一期二樓全層
- 香港康山道康怡廣場 ( 北 ) 街市
- 茶果嶺道麗港城第一期商場地下
- 新界沙田好運中心三樓
- 將軍澳欣景路 8 號新都城第二期平台 36-57 舖
- 沙田馬鞍山廣場 3 樓 343-363 號
- 新界葵涌興芳路 223 號新都會廣場 4 樓 429-432, 434-468 及 470-473 舖
- 青衣盈翠半島 313 號
- 鴨脷洲海怡半島海怡廣場西翼一樓 124 室
- 灣仔皇后大道東 183 號合和中心地下及地庫
- 荃灣惠荃路 22-66 號綠陽新邨市場
- 西九龍海庭道 18 號奧海城第二期 G1-G10 舖
- 香港北角和富中心家居庭地庫 18 號
- 九龍達之路又一城地下鐵路 5 號
- 鑽石山荷李活廣場 227A 至 227B
- 彩虹坪石邨鑽石樓二樓
- 香港大潭水塘道 1051 號陽明山莊商場二樓
- 沙田火炭駿景廣場地下 1-17 號
- 沙田新翠邨商場地下 13 號
- 香港堅尼地城士美菲路 45-51 號地下
- 藍田匯景道 1-17 號匯景廣場 4 樓 2 號
- 香港赤柱馬坑赤柱廣場二樓 201 - 203 號
- 九龍將軍澳尚德邨商場 108 號
- 新界屯門屯隆街屯門市廣場第二期二樓全層
- 大埔中心商場 1 樓 614-669, 673-678 號
- 九龍九龍灣德福廣場 P27 號地舖
- 元朗天水圍天瑞邨商場地下 14 號
- 大埔太和邨商場 2 樓 101 號
- 慈雲山中心商場一樓 108 號
- 香港銅鑼灣告士打道 311 號皇室大廈地庫
- 九龍紅磡黃埔花園第十二期地庫 2 號
- 新界元朗朗日路 8 號新元朗中心四樓 401 室

惠康 超級市場
- 淺水灣
- 陽明山莊

萬寧

- 淺水灣