跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0701回來了

多謝哂ada, 茵茵, debmat 同埋各位工作人員, 個日玩得好happy呀... 多謝你地ge安排..

茵茵,
勤勤無事ar ma??? 希望佢無咩大礙啦...

伯爵府

senny,
我做會計的
星期五是無飯主婦日

男爵府

adacheung1972 寫道:
收支報告 :

供收款 : $115 x 121人 -----=$13,915

酒店開支 ------------------- $12,200
party hat-------------------$180
banner--------------------- $200
找速遞取9間公司贊助禮物----$390
退回3位已付款小朋友 --------$345
total 支出 $13,315

0701 balance $600 + 上次party balance $400
total $1000 留0813party 用

ada,
party hat用左$120咋,唔駛$180咁多!

伯爵府

pinky,
收pm, or 開msn啦

星期五是無飯主婦日

伯爵府

收支報告(更正) :

共收款 : $115 x 121人 -----=$13,915

酒店開支 ------------------- $12,200
party hat-------------------$120
banner--------------------- $200
找速遞取9間公司贊助禮物----$390
退回5位已付款小朋友 --------$575
total 支出 $13,485

0701 balance $430 + 上次party balance $400
total $830 留0813party 用
星期五是無飯主婦日

大宅

多謝哂ada, 茵茵, debmat 同埋各位工作人員, 個日BB玩得好happy呀... 全程無哭........... 多謝你地ge安排

Ada,
I have sent my phone number to you, please check pm

伯爵府

Ada,
I have sent my phone number to you, please check pm

收到啦....0813見
星期五是無飯主婦日

大宅

真係辛苦晒各位工作人員,見到你地大汗細汗咁,唔該你地呀.

我亞b唔知係咪未見過大場面,果日好扭計,係咁喊,要爸爸抱出去大堂行至得,連大合照都無影呀.....

不過我地見到咁多bb都好開心,我仲抽到一包尿片添

大宅

多謝咁多位工作人員幫手.

我亜b可能未見過大場面,有d驚,喊

大宅

我都無影大合照呀,因為囡囡飲緊奶. :-( :-( :-(

複式洋房

我坐近門口見到各位工作人員整個下午都忙過不停,
事前準備的工作我相信亦十分多, 真是十分感謝. :lol:

我個臭B真是好鬼無用, 見到其它 BB 就喊 :-( ,
真要向Steve學習一下 .

我當日見到40多個同歲數的BB, 感覺很特別,
在些再次多謝各位工作人員.

大宅

debmat ,
pls check PM, thx!

首頁

尾頁

跳至