跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 好唔想老公要去賭場做~

最緊要佢覺得返邊度舒服啦....唔係第時一日咁多個鐘係度,真係唔鐘意好慘的呀.....
tear 寫道:
shakiebinokay~
佢係嫌之前份工又熱又污糟成身都係面粉又辛苦...
我老公今日同我講...佢想宿沙唔去 ...一時一樣都唔知佢想點... ?-( ?-(

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

可能係初初聽佢細佬講到好好...依家自己開始學野..發覺真係要計好多野...所以想宿囉

大宅

tear 寫道:
shakiebinokay~
佢係嫌之前份工又熱又污糟成身都係面粉又辛苦...
我老公今日同我講...佢想宿沙唔去 ...一時一樣都唔知佢想點... ?-( ?-(

咁你咪成機叫佢咪去囉~你老公係整餅師傅!?有門手藝仲好啦,話唔定自己開舖仲好呀!我老公成日都發白日夢,希望自己做老細,仲話如果有錢,就打本俾我開魚蛋檔喎~
8個月囉!

大宅

各位~好開心ar...我老公決定唔去la...
shakiebinokay ~我老公唔係整餅師傅...佢係整麵 ...我老公都係成日發白日夢...想自己做老細...不過唔係賣魚蛋...係賣麵

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

tear...咁佢係咪又做番本行丫?轉黎轉去怕唔怕人工會少d?

不過你開心...佢又開心...咁就最好啦

大宅

月希~
係ar...佢又係做番本行...唔怕...因為佢之前個老細仲未請到人...所以繼續係番哥度做...

大宅

咁咪好囉,喂~第時開左舖頭做老細,記住話聲我地知,等我地去試下喎
8個月囉!

大宅

shakiebinokay 寫道:
咁咪好囉,喂~第時開左舖頭做老細,記住話聲我地知,等我地去試下喎

到時先算la...唔知要等幾耐呢

首頁

尾頁

跳至