育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

肚圍邊度有得賣???

最近開冷氣訓凍親BB,今日去吉仔掃貨諗住買埋件肚圍,點知個職員話冬天先有得賣???

?-( ?-( ?-(

請問邊度有得賣??價錢如何??THX!!

男爵府

Re: 肚圍邊度有得賣???

肚圍我覺得好細條 (定係我對bb大件), 你bb9個幾月, 可能用唔到架喎 ?-(

複式洋房

Hi pandacat_bb,

oh..乜原來係好細條架??無大d size??咁你bb係咪用其他野代替??
之前見好多bk 媽咪開冷氣訓都係用肚圍包住bb個肚仔再著長衫長褲....我無肚圍而家就用毛巾捲住bb肚仔,都OK既...

不過我只係其怪肚圍會冬天先有得賣.... ?-( :mrgreen:

男爵府

我覺得個肚圍好短, 我個仔1,2個月嗰陣就用過, 個女都未用過添
不如買個背心形睡袋比佢, 咪唔怕佢負被囉
同埋我冷氣開25度左右架咋

男爵府

2021勳章 畀面勳章

但我有個大size的肚圍,for1-2歲的.
肚圍有分size的.
仲有如果怕佢凍可買d有束腹既睡衣and睡袋都ok
果d褲仔包到上個肚度,都ok架~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

複式洋房

Hi 洛紫,

咁你個大size的肚圍係邊度買架???

(你bb就出世喇...恭喜恭喜!!! )

男爵府

荷花應該有得賣 :lol:

hiuchingmama 寫道:
最近開冷氣訓凍親BB,今日去吉仔掃貨諗住買埋件肚圍,點知個職員話冬天先有得賣???

?-( ?-( ?-(

男爵府

hiuchingmama
我有1個全新BB肚圍, 係買奶粉送的, 尺吋由20吋至24吋(用魔术貼調較), 如有興趣可PM我交换條件. Thanks!

hiuchingmama 寫道:

?-( ?-( ?-(

男爵府

2021勳章 畀面勳章

hi hiuchingmama
我果個係聯合對面d鋪仔買架~
我果時買係清貨特價,上個月度再去睇下有冇其他野賣時.
已經執左了~
係唷,樓上有位媽咪講開話荷花有得賣.
我記得上次去行荃灣果間荷花都見到~
但望落好細條,唔知1歲岩唔岩~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

首頁

尾頁

跳至