懷孕前後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

岩岩收到威院Oscar test result:
T21(唐士) : 1:2
T13 / T18 : 陽性
頸皮 :3.6mm

灰爆中~~~

男爵府

有無建議你做其他 test?  我尋日去廣華做頸皮有 3.5 ...... 

大宅

回覆 ashley-mama 的帖子

有呀... 下星期返去抽絨毛....

男爵府

你幾時做 OSCAR 架?

我唔想等, 所以 book 左今日下晝就去私家睇 

大宅

回覆 ashley-mama 的帖子

前日9號做oscar .

複式洋房

回覆:Oscar Result 1:2

之前有好多陽性結果的媽媽最後冇事。唔洗擔心。等埋下星期先啦!比信心BB,加油!

子爵府

回覆:llam1210 的帖子

無事架!放鬆d!

[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

大宅

多謝你地既支持啊.... 唔擔心呢.. 就呃人啦..

但樂觀d 睇...早d 知... 好過生左先知囉... 而且下星期三都抽絨毛... 快既星期五有report... 都係等多一星期~~~

子爵府

BK Milk勳章

一定會好擔心,希望絨毛冇事!good luck!

侯爵府

親子王國15週年勳章

無可能唔擔心, 但希望你比啲信心 BB, 希望最後絨毛無事﹗祝福你﹗支持你

大宅

其實我心知一定係high risk 架喇.. 但聽到係1:2.. 個心即刻沈晒

多謝你地既支持呀...

伯爵府

點解唔去做T21或NIFTY呀, 如果OSCAR只係假陽性, 而你又走去做抽咩野毛小產左咪唔值?? 之前先有人因為咁無左BB咋.

大宅

回覆 KAKAMAMAKAKA 的帖子

其實私家醫生同醫院姑娘都係建議我去抽絨毛...

大宅

無事既,吾好咁擔心。

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+KAKAMAMAKAKA+的帖子 其實私家醫生同

大宅

回覆 markey 的帖子

係呀... 姑娘其實都話左... 如我去做NIFTY... 結果都係咁...最終都係建議我做抽絨毛OR 羊水... 所以... 我決定抽絨毛....

禁止訪問

引用:回覆+markey+的帖子 係呀...+姑娘其實都話

大宅

承你貴言

伯爵府

但我都聽過1:2咁高危, 最後都係假陽性, 我之前都係OSCAR唔PASS咖, 所以當時決定係做左NIFTY先, 唔PASS先再去做抽咩毛囉, 最驚係做完NIFTY無幾多日, 就有JM話我知有人做左咩毛結果小產左.

禁止訪問

引用:回覆+markey+的帖子 但我都聽過1:2咁高危,

首頁
12345...6

尾頁

跳至