在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇79年嘅在職媽媽...入嚟一齊傾啦!

我有一個就快6個月嘅仔仔呀?

子爵府

Re: 有冇79年

hi, 認識新朋友, 我囡囡兩歲半lu, 肚入面有一個三個幾月
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

大宅

我大女兩歲半, 細佬兩個月大, o岩o岩放完產假番工, 勁唔慣呀.

大宅

hihi...mycathy & ginnieginnie...where ar u live & work ar???? I living in fanling & working in kln bay. nice to chat w/ all of u.

大宅

nice to chat with u too.
i live in yuen long and work in lai chi kok.

大宅

hi, ginnieginnie...你做邊行架!我做merchandising架!你返工邊個湊小朋友呀?

大宅

Re: 有冇79年嘅在職媽媽...入嚟一齊傾啦!

大宅

原來79年大多數都有兩個小朋友!!

大宅

i have 1 only jar....

子爵府

hi, 我住觀塘係中環返工呀~!

平時返工個女就俾工人同婆婆揍, 不過佢都返緊PN班。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

大宅

mantracy 寫道:
hi, ginnieginnie...你做邊行架!我做merchandising架!你返工邊個湊小朋友呀?

我同你同行架, busy 到死.
我阿媽o岩o岩同我接手湊兩個law, 因為我請工人請極都請唔o岩, 炒左幾件啦. 心都淡o麻, 我阿媽見我真係攪唔掂,
唔通真係唔做野湊仔咩, 咁咪幫我law

複式洋房

我都係得一個,我啲朋友好多都有兩個!

大宅

mantracy & manmanlai 你地兩個加把勁呀

大宅

我都係79年的媽咪, 住屯門, 響油麻地返工, 多多指教~

嘩, 都好多79年媽咪有兩個bb喇, 好快呀~
我好多同年的朋友連拖都未拍...莫講話結婚生仔.....
我九月尾生第一個, 我想響30歲前生多一個。 :lol:

大宅

BB豆.....等我買間大屋先啦!哈哈!

複式洋房

Hello,

我有一個20個大囡囡,見到你地都有兩個小朋友,我都好想生多個呀!但係經濟唔許何。 :-(

別墅

hello!!我都係79年出生架,我個女22個月大,打算出年生多個,你地覺得身兼兩職辛苦嗎??

禁止訪問

複式洋房

乜原來都有些79媽媽的?
我都係呀. 我個囝而家10個月大. 比婆婆湊

別墅

macymama 寫道:
hi,我都係79年架...我個女而家2歲8 個月,岩岩開始返學,
我都努力緊造人喇...唸住生多個,希望係仔啦!
一仔一女幾好呢!

原來你都係79年架,小朋友邊度讀書呀?

首頁

尾頁

跳至