夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

danni78 發表於 13-1-14 09:04
C6話佢冇搞過隻雞,成日wechat來wechat去,信佢至奇,我最終老屈個智障C6送個4萬幾蚊手袋比我

...
岩, 好過益隻雞

珍珠宮

環保接龍勳章

Minnie2010 發表於 13-1-15 02:10
樓主話老公同個女人發展左年幾。
咁他應該每個月都有俾家用個女人,甚至交埋屋租。

b6雞既藉口來來去去都係呢d,
究竟仲有幾多死蠢男人會信?:;pppp:

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我的生命由我主宰.

大宅

引用:No+offense..點解大陸女人要5萬就係呃錢?

原帖由 ko2tang 於 13-01-16 發表
No offense..點解大陸女人要5萬就係呃錢?老婆屈買袋再榨乾老公就係有愛?其實大家眼中都是錢同物質,不是 ...
大陸女人要錢只係單向,兩公婆嘅如果只係單向嘅關係都唔會長久,咁多年嚟我都有送唔少禮物比佢,老實講我唔係貪錢嘅女人,生曰,情人節,聖誕節,周年紀念從來唔要求禮物。其實佢唔受屈嘅你都冇乎,除非佢有錢到好似大劉嗰d級數,跟本唔將一兩個女人放在眼內,我哋呢d平凡人嚟計,佢心裡仲有你先會仲願意氹你,當然我亦有底線,佢再有下—個我會放手,依家繼續落去當賭一鋪囉,人生係咁㗎啦,如果一下就要離婚,當初結婚為乜?誓詞只係背書咩?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得樓主做得啱喎...

依家講緊老公不忠, 做老婆既無安全感, 唯有攞番多D錢旁身先算, 就算離婚都要為自己打算下啦下話..

唔通大吵大鬧懶清高一個仙唔要自己走呀

點可以同大陸雞貪得無厭攞錢相提並論...

再講如果佢肯回頭, 咪順其自然囉, 總之不可衝動, 最好自己有屋住, 有個錢旁身先算, 到時佢再哀一腳申佢都未遲

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我覺得樓主做得啱喎...依家講緊老公不忠,+

原帖由 gigi1020 於 13-01-16 發表
我覺得樓主做得啱喎...

依家講緊老公不忠, 做老婆既無安全感, 唯有攞番多D錢旁身先算, 就算離婚都要為自己 ...
無錯,再嘈個c6 盞推佢走o者,肯番黎就罰佢少少先,之後再慢慢泡掣佢

伯爵府

回覆:gigi1020 的帖子

比我知道一定唔會原諒佢,叻既話最好唔比我知,否則我會不動聲色將他一分一毫納晒,跟住揾速遞送比阿二,等佢兩個做一對貧賤夫妻,祝佢地白頭到老。

caca11    發表於 13-1-17 11:25

禁止訪問

回覆:danni78 的帖子

複式洋房

回覆:大陸女人手段真係恐怖

樓主真係好有EQ ,加油!希望你c6回頭是岸,跟你永遠快快樂樂咁生活下去

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

樓主真係EQ高

男爵府

引用:佢咁鐘意叫雞咁我幫佢劏雞頸放血

原帖由 danni78 於 13-01-14 發表
佢咁鐘意叫雞咁我幫佢劏雞頸放血
變左死雞

大宅

引用:呢年幾我同佢嘅關係都唔好過,直到佢停止同

原帖由 danni78 於 13-01-16 發表
呢年幾我同佢嘅關係都唔好過,直到佢停止同個女人聯絡先好轉,依家事後講返出嚟好似好輕鬆好易解決,事情已 ...
樓主做得好好,早幾年同老豆傾計先知,原來佢都曾經有過小三做錯事,佢話當年我同妹妹仲好細,媽咪同佢講一係要小三,一係要佢,如果要媽咪就不能再同小三聯絡,老豆揀番媽咪,佢話媽咪真係無再提過,就算吵架都無拎出來講,真心原諒左佢,而呢件事我由小到大都從無係媽咪口中聽過. 媽咪好勁,以大局為重,原諒爸爸,又無惡言影響我同爸爸感情,高低起跌走過後,佢地感情愈來愈好,今年係結婚三十周年添,如果當初一時意氣離婚,大家就無得一起走下去,記得老豆提我,要原諒別人就要真心原諒,媽咪教識佢的。另外仲有一個別人的故事,舅父有小三俾舅母發現了,舅父有回頭揀返舅母,舅母沒有離婚,可是一直懷恨在心,多年對舅父態度很差,舅父沒有離婚可是一直沒有被原諒,難為表妹成長中一直都見父母不開心,黑口黑面,到表妹現在廿多歲了,最後先收到通知舅父舅母還是要離婚,可憐的舅母過了十多年光陰還是放不下來,原諒不了舅父,折磨了自己不少時光…

別墅

哎,男人有錢就會去滾的!冇錢生活又無好過!!!

男爵府

引用:Quote:原帖由+danni78+於+13-01-14+發表C6

原帖由 PCCW2319 於 13-01-14 發表
點解你可以忍年幾,你EQ 好高呀。
非常同意

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

呢啲嘢,講原諒容易,做就好難,樓主好勁

伯爵府

引用:C6去做生意,識咗個粉人,廿幾歲妹,C6同

原帖由 danni78 於 13-01-14 發表
C6去做生意,識咗個粉人,廿幾歲妹,C6同佢發展咗年幾,最近個粉人說C6比5萬佢幫佢老豆,問咗佢好多次, ...
哇…發展左年幾先R果5皮野?唔算好貪?

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 danni78 的帖子

祝你成功

大宅

多謝各位打氣希望可以好似樓上個JM嘅父母咁苦盡甘來喇

大宅

引用:Quote:原帖由+PCCW2319+於+13-01-14+發表點

原帖由 karen9514 於 13-01-17 發表
非常同意
忍佢因為我傻,仲係鐘意佢,又有個仔囉,唉…做女人真係無奈

珍珠宮

管好D錢,男人有錢才能造反

首頁

尾頁

跳至