自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今年暑假去九龍灣展貿LxFE STUxIO影一輯家庭照, 影左5000蚊左右,
其實輯相好一般, 但因為同埋公公婆婆影, 最緊要當然老人家開心, 佢地話要嘅相我地都盡量要左
我地唔要D相簿, 換3個相架比2個老人家作為紀念
剛剛星期日婆婆滿心歡喜去攞相, 點知D相個孫全部無左 1/4個頭,
CUT相CUT到去眼眉, 個職員仲話係咁架, 話你個女簽左名確認
返到屋企公公婆婆即刻比我地睇, 我話我地係CONFIRM左呢3張相,
但無人通知我地原來係CUT頭唔係CUT手喎, 一個正常人都唔會CUT頭啦,
仲話係PROFESSIONAL 嘅STUDIO, 張相係個孫攬住公公條頸, 對手放在公公心口, 成對手無CUT, 反而去CUT個頭, 另一張係我個女同仔公仔影, 佢又係去CUT頭, 個膊頭就一邊CUT左, 一邊就2留返2吋白色, 變相即係個人係埋一邊, 正常都縮細DD, 已經唔洗CUT頭:;pppp:

依家打去問, 我老公已經講, 我地3張相全部係最普通, 又唔要特別效果, 點解會咁CUT,
個女人仲話自己係老闆娘, D相佢CUT, 不知幾專業, 仲話我地CONFIRM左,
你打去消費者委員會都唔怕你, 我地係CONFIRM張相, 家庭相仲要有老人家, 要CUT頭都打來問下啦

其實去到時, 我已經好唔滿意, 因為佢地電話SELL話有間房專業影家庭畢業相,
仲要專登一個畢業相嘅PACKAGE, 點知去到只係比一間白色牆嘅房我地, 咁JOIN
普遍家庭照PACKAGE 可以啦, 洗鬼JOIN畢業相PKG咩
個相架唔係值幾多錢, 佢唔肯換咪算, 大不了出去自己做一個, 但期待左咁耐嘅家庭照, 係咪會咁樣CUT相, 真係要諗清楚呢間野究竟係咪咁PROFESSIONAL
佢老闆娘TUM你買相時就咩都好, 依家仲要態度極度惡劣叫你自己搵地方投訴都唔怕你, 唔洗旨意我再幫襯佢
婆婆仲留好哂位, 諗住掛出來新年比人睇

翡翠宮

2021勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

大宅

回覆:不知所謂嘅LIxE STUxIO, 影家庭相記住唔好去呢間

真係咁既話間野真係好唔掂喎!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:不知所謂嘅LIxE STUxIO, 影家庭相記住唔好去呢間

去消委會投訴!腦殘都知cut頭客人無可能會confirm囉

男爵府

我係sohx影都唔洗咁貴
全數相攞晒再自己曬都唔洗咁貴…

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

寶石宮

精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

男爵府

畀面勳章

攪錯

大宅

回覆:Valenie918 的帖子

去消委會投訴佢然後call記者

禁止訪問

大宅

回覆 sumaggie101 的帖子

唔做相架就應該無事, 一做就知間野有幾PRO~~

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

版主 的帖子

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Valenie918 發表於 13-1-14 17:54
今年暑假去九龍灣展貿LxFE STUxIO影一輯家庭照, 影左5000蚊左右,
其實輯相好一般, 但因為同埋公公婆婆影, ...

影左5000蚊左右乜家庭照要咁貴架

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章

回覆:Valenie918 的帖子

咁都得?!好過份呀!

Childhood is journey, not a race.

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:今年暑假去九龍灣展貿LxFE+STUxIO影一輯家

原帖由 Valenie918 於 13-01-14 發表
其實輯相好一般, 但因為同埋公公婆婆影, ...
去蘋果爆料或壹週刊投訴

大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

侯爵府

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

好慘呀!

子爵府

2021勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都影過依間,但個陣同亞女影家庭相同造型照,埋單900蚊左右啦!但依間野比我印象麻麻地!我知你講邊個女人,佢真係好假!

首頁

尾頁

跳至