心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 閒人免進 !!! (Part 36)

ceci...eee.....乜加時唔係踢黃金入球咩....唔係一入球就當win....所以乜唔係only得0:1....唔會有0:2架

侯爵府

天子
你睇麻我另一個 post 再話你聽

天子 寫道:
ceci, 係唔係意大利踢左德國出局呀

大宅

ceci... 有d複雜喎
ceci愛大咪 寫道:

天子
正確黎講 ..... 90 mins 0:0, 118 mins 0:0, 119 mins 2:0

侯爵府

天子
黃金入球只係實行過一輪, 後尾足協又話唔公平, 所以加時要踢晒 30 mins

如想知賽果, 去溫書啦, 呢 part 就知啦 :mrgreen:

天子 寫道:
ceci...eee.....乜加時唔係踢黃金入球咩....唔係一入球就當win....所以乜唔係only得0:1....唔會有0:2架

大宅

ceci. oh ic. thanks
ceci愛大咪 寫道:

天子
黃金入球只係實行過一輪, 後尾足協又話唔公平, 所以加時要踢晒 30 mins

如想知賽果, 去溫書啦, 呢 part 就知啦 :mrgreen:

侯爵府

天子
唔複習 ~
90 mins 都係 0:0 平手
踢到加時既 118 mins 都仲係 0:0 平手 (我仲諗住有 12 碼睇)
但到 119 mins 就入左一球, 唔夠 1 mins 又入一球, 所以個結果就係咁啦

天子 寫道:
ceci... 有d複雜喎

侯爵府

:-( :-( :-( :-( oh...germany~~~

ceci愛大咪 寫道:

天子
唔複習 ~
90 mins 都係 0:0 平手
踢到加時既 118 mins 都仲係 0:0 平手 (我仲諗住有 12 碼睇)
但到 119 mins 就入左一球, 唔夠 1 mins 又入一球, 所以個結果就係咁啦

大宅

好野, 意大利無左巴治奧, 都仲有個迪比亞路, 但總算打入總決賽, 繼1994後, 可再爭冠軍

侯爵府

有簡單任務, 一陣先黎~

大宅

我要閃啦, 唔玩得啦

侯爵府

天子
決賽係咪 意大利 vs 法國 ar

天子 寫道:
好野, 意大利無左巴治奧, 都仲有個迪比亞路, 但總算打入總決賽, 繼1994後, 可再爭冠軍

侯爵府

天子
bye la
有空再來

天子 寫道:
我要閃啦, 唔玩得啦

侯爵府

mon
唔好咁啦, 雖然邊隊入到決賽我都開心, 可能因為德國係主辦國, 一路以黎又踢得幾好, 所以我都想佢可以入決賽, 尋晚果 2 mins 真係令好多人

子爵府

ceci....咪又係咁lo, 有時成日睇住我上網, 見到我上網就問我係咪搵工lo
[quote]
ceci愛大咪 寫道:

ypt
你奶奶點呀 ??
有無嘮嘮唆唆

侯爵府

mon
哦.....不過我而家無野做喎

Cinnamon 寫道:
有簡單任務, 一陣先黎~

侯爵府

ypt
你叫佢得閒睇下電視, 再唔係又去睇下 ying ying, 攪乜鬼要睇你上網

ypt 寫道:
ceci....咪又係咁lo, 有時成日睇住我上網, 見到我上網就問我係咪搵工lo

侯爵府

今日你應該返工, 收獲豐富嗎

侯爵府

DINO
快 D 上黎

子爵府

ceci....你而家咪上bk工作lo~ [quote]
ceci愛大咪 寫道:

mon
哦.....不過我而家無野做喎

侯爵府

小慧
你又快 D 黎

首頁

尾頁

跳至