自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

Whatsapp出現左個問題,識別吾到新用戶和現有用戶,明天下午6點後開whatsapp要俾$25先開到,無俾$既whatsapp會在48小時內del,將呢個信息sd俾10個人( 要有2個tick號先算 )證明你係頻繁使用whatsapp 既用戶..甘系統會幫你upgrade,否則你既account將會被del...
whatsapp公司話之前個人狀態出問題,係因為太多用戶,而且遲D會收錢,但如果你發送比18個人,你個icon會變藍色,代表你可以繼續免費使用,否則明晚6:00pm需要先付款再開啟whatsapp,($25元)每月

無望  mouth:  發表於 13-1-17 15:13

翡翠宮

2019新春慶豚圓 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:真定假

成日都有呢啲rumors,我唔會理

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

珍珠宮

畀面勳章

我唔會理

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆:kokobear 的帖子

有好多朋友send 比我。

水晶宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

又泥?久唔久就收一次

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

係真唔係

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

明知係假,唔會理咁大間野,咁大件事佢敢唔出新聞?

男爵府

2019新春慶豚圓

mouth:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:Whatsapp出現左個問題,識別吾到新用戶和現

原帖由 mandy_wong 於 13-01-16 發表
Whatsapp出現左個問題,識別吾到新用戶和現有用戶,明天下午6點後開whatsapp要俾$25先開到,無俾$既whatsap ...
收倒數唔倒幾多次啦!

禁止訪問

畀面勳章

引用:成日都有呢啲rumors,我唔會理 +

侯爵府

no la

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咁似以前細個玩果D 不幸信件.

翡翠宮

唔會理

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

彩鑽殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔會理

大宅

如果係應該係Whatsapp 直接通知用戶架喎!?

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

唔會信

My Two Princess

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆:mandy_wong 的帖子

首頁

尾頁

跳至