想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日已經系DAY43日了M小姐一滴都唔覺佢要來探望我,原來打算去中環睇果個陳E師,結果去到人家放飯鍾啦,結果返回香港仔,日日都經過竟然唔見有間中E鋪,糾結佐一陣系依加上去睇下。E生把完脈話氣血好虛,開佐6日藥,1日2包藥粉+2包藥丸仔(應該系中成藥),希望M小姐快滴來啦!

複式洋房

回覆:lucyho2016 的帖子

香港仔邊個E師

大宅

回覆:null

係咪利群? 聽講好多人睇

複式洋房

正太2011 發表於 13-1-17 01:30
係咪利群? 聽講好多人睇

我唔系去利群啊,香港仔大道的陳E師

子爵府

畀面勳章

lucyho2016 發表於 13-1-16 18:44
今日已經系DAY43日了M小姐一滴都唔覺佢要來探望我,原來打算去中環睇果個陳E師,結果去到人家放飯鍾啦,結 ...
食咁多藥?我1日1包藥粉,食埋今日食完lu

大宅

回覆 kathylala 的帖子

今日D38, 仲未黎, 平時D28 - 32, YESTERDAY 開始飲中藥, 但都未黎,
驗左無料到, 都唔知想點, 唉, 我擔心身體有事

子爵府

畀面勳章

MQL 發表於 13-1-18 13:11

今日D38, 仲未黎, 平時D28 - 32, YESTERDAY 開始飲中藥, 但都未黎,
我平時day28-30,行第2 cycle,11月27日day1,結果day 33-34先check到排卵,咪day49先黎m,我無言...
你都飲緊中藥,等下啦~中e應該開最少5日藥比你,要d時間...你放鬆d唔好諗咁多,乖乖食藥~唔理唔理下就會好快黎~今日我day4,day10-20(如希望我今cycle 正常返)我會再黎...但我已經放鬆,hea住咁...唔會用紅d,但會量體溫~

大宅

Kathy多謝你的安慰, 我同自己講最緊要身體無事, 黎左之後便順其自然, 日諗夜諗令自己緊張, 生理時鐘亂曬,
中e開左7日藥比我, 今日第2日, 快D 黎啦

複式洋房

MQL 發表於 13-1-18 13:32

Kathy多謝你的安慰, 我同自己講最緊要身體無事, 黎左之後便順其自然, 日諗夜諗令自 ...
我今日DAY 48了,仲未有要來M嘅感覺,胸從食中藥第二日開始有少少漲,但同以前M前又有滴唔同,希望飲完滴中藥M會來啦

首頁

尾頁

跳至