2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

想試鋪膠地氈俾佢試扒,唔知買邊隻,日本城果D得唔得?

別墅

回覆:邊隻膠氈好

買膠氈如果係男仔,唔好買街邊貨仔,最好有做安全檢驗既。因為可能當中否有毒物,會影響男性生殖。我朋友做玩具lab test 講架

男爵府

2019新春慶豚圓

我想知邊到有得買

別墅

我都想知。

禁止訪問

大宅

我都係玩具反x城買架!無味架!不過唔知有無毒呢
我搵唔到剩係影地氈嘅相!!!呵呵!我囡玩緊瑜伽!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓

引用:我都係玩具反x城買架!無味架!不過唔知有

原帖由 winds2000 於 13-01-20 發表
我搵唔到剩係影地氈嘅相!!!呵呵!我囡玩緊瑜伽 ...
好好笑呀玩瑜珈
請問買左幾錢?

複式洋房

回覆:Antheatai 的帖子

Dwinguler 韓國地墊

複式洋房

回覆:bellsferry06 的帖子

我都係依個牌子

大宅

引用:我都係玩具反x城買架!無味架!不過唔知有

原帖由 winds2000 於 13-01-20 發表
我搵唔到剩係影地氈嘅相!!!呵呵!我囡玩緊瑜伽 ...
好平咋!129蚊

複式洋房

Dwingular成千蚊張不過阿B日日喺上面玩,安全無毒,可以用好耐,貴D都值得㗎

大宅

我係吉吉島買左,睇左好多,價錢由百幾到2千幾都有,但我買左张2百幾話晒咁大百货應該ok嘅,2千幾個张有係韩国
有認可証,不過好貴囉

子爵府

引用:Dwingular成千蚊張不過阿B日日喺上面玩,安

原帖由 Mayeelau 於 13-01-21 發表
Dwingular成千蚊張不過阿B日日喺上面玩,安全無毒,可以用好耐,貴D都值得㗎

...
Yes

複式洋房

推介Dwinguler, 自己坐上去都覺得好舒服

複式洋房

邊隻膠氈好

我都係dwinguler地墊呀,真係唔錯。
我係上dwinguler.com的網頁,見到有好多款,睇中紫色花花款,但香港無得賣,咁我再喺網頁把語言揀中文,link佐去dwinguler.cn, 見有條link去淘寶,嗰度有得賣我想要的款,但又擔心係咪正貨喎,我就打去dwinguler.com所顯示中國代理的電話問,佢話係正貨,我就買佐喇!仲比香港買平d!

別墅

回覆 winds2000 的帖子

好可愛~~~
我都諗緊買WHICH好~~

別墅

回覆:JacobMao 的帖子

請問可否俾淘寶條link我呀?謝謝!

大宅

引用:我都係dwinguler地墊呀,真係唔錯。 我係上

原帖由 JacobMao 於 13-01-23 發表
我係上dwinguler.com的網頁,見到有好多款,睇中紫色花花款,但香港無 ...
可唔可以send條link比我呀,我都想買呀

複式洋房

我係上dwinguler.com的網頁,見到有好多款,睇中紫色花花款,但香港無 ...
Please pm me, thanks!

大宅

咁運費貴唔貴呀,我都想要link

首頁

尾頁

跳至
熱門主題