產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我15w4d, feel 到小小胎動, 你地呢?

禁止訪問

回覆:有冇六月尾或七月頭蛇b準媽媽

大宅

回覆:emilyhouse 的帖子

仲未呀,我個肚現在先開始微微隆起

別墅

我7月6日預產期,上星期五終於照到性別,你地照到性別未呀?

伯爵府

回覆 emilyhouse 的帖子

我現在19週
由17週開始感覺到胎動,好似條魚游來游去
食甜食物bb動得特別多

大宅

我15週feel到少少,一次半次,現在多啲

大宅

我都係 7 月 6 號預產期呀,未 feel 到胎動,今個星期六去照睇下照唔照到仔定女,呢個星期個肚大咗好多。。。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我15週幾都未feel到胎動,但個肚似人地5,6個月,可能第二胎肚皮鬆啦

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我7月中,會係威院生,仲未去照性別

別墅

我係聯合生,第一胎,15w照到有疑似jj,醫生活等21w照結構會準d

大宅

回覆:emilyhouse 的帖子

我7月25日預產期,好想快d知性別

水晶宮

我7月16號預產期

you completed my life <3

水晶宮

引用:我7月25日預產期,好想快d知性別

原帖由 20130402 於 13-01-16 發表
我7月25日預產期,好想快d知性別
x2...我下星期再去照

you completed my life <3

別墅

大家由有左到而家照過幾多次超波呀?
我照左6次,其中三次因為見血,所以去左急症加c+檢查,照得多有d怕影響bb

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

我14W2DAY, 預產期是7月10日, 會在聯合生. 有些少feel到胎動.

別墅

其實個胎動好輕微feel到。。。但上星期照超波見到阿b又打關豆,左郁右郁。。。真係好開心

別墅

引用:我14W2DAY,+預產期是7月10日,+會在聯合生.+

原帖由 Mandy23 於 13-01-17 發表
我14W2DAY, 預產期是7月10日, 會在聯合生. 有些少feel到胎動.
我預產期係7月6日,今日已經15w5d,係download個app叫"快樂孕期"佢會日日幫你計幾w幾d

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

emilyhouse 發表於 13-1-17 10:18
我預產期係7月6日,今日已經15w5d,係download個app叫"快樂孕期"佢會日日幫你計幾w幾d

...

Thanks, 等我都DOWNLOAD來試用先.

別墅

我都係聯合生。16 weeks。想問你哋幾時番去飲糖水?我二月頭要去飲啦

首頁

尾頁

跳至