跳至

首頁

尾頁

別墅

如題。最好沙田巿中心附近,冇嘅話遠少少都得,謝謝!

禁止訪問

回覆:wongbearbear 的帖子

別墅

回覆:Jael 的帖子

Oh thx! :)

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

回覆:joeywong92 的帖子

大宅

回覆:邊度有好的4歳普通話班?

可以PM我嗎?謝謝!

大宅

2019新春慶豚圓

可以PM我嗎?謝謝!

複式洋房

回覆 joeywong92 的帖子

can pm to me?

複式洋房

可以PM我嗎?

別墅

可否分享下

男爵府

我也想知道!

複式洋房

can you pm me too? I'm interested!!! thanks!

別墅

回覆:Dapika 的帖子

Pls pm , I have a interest.

王國會長

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我仔3歲4個月,都想搵馬鞍山普通話班,可否

原帖由 virgindominic 於 13-02-20 發表
我仔3歲4個月,都想搵馬鞍山普通話班,可否PM 我,謝謝!
我上網找到一間叫職工盟培訓中心centre,係新港城三期。我仔九歲,報了普通話學中文,三月底上。centre有3-5歲pth playgroup 同4-6歲pth phonic。價錢@590/8堂,電話2633 8860。我仔上左後再報料,晤知好晤好。

禁止訪問

回覆:selina1109 的帖子

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

沙田市中心就唔清楚, 不過第一城有間唔錯, 我阿囡而家2歲幾, 幾個月開始學普通話, 打算大少少都會繼續, 會學朗誦/考KPCC試, 我有朋友4歲都係果度學, 見到其他幼稚園小朋友學得唔錯, 普通話比賽/考試成績都幾好, 老師細心有耐性, 詳細資料可以上佢地網址睇/打去問.

http://www.brainstorming.com.hk/home/Home.html

公爵府

畀面勳章

引用:沙田市中心就唔清楚,+不過第一城有間唔錯,+

原帖由 siuchipig 於 13-03-06 發表
沙田市中心就唔清楚, 不過第一城有間唔錯, 我阿囡而家2歲幾, 幾個月開始學普通話, 打算大少少都會繼續, 會 ...
大約幾錢一堂架?thx

洋房

沙田愉翠苑對面有一間思凌學院brainstorming.我個囡囡喺果間學咗一年,口碑幾好噶!而家好似仲有活動添!
囡囡見到有人入WC就會狂拍門叫媽媽!

別墅

引用:沙田市中心就唔清楚,+不過第一城有間唔錯,+

原帖由 siuchipig 於 13-03-06 發表
沙田市中心就唔清楚, 不過第一城有間唔錯, 我阿囡而家2歲幾, 幾個月開始學普通話, 打算大少少都會繼續, 會 ...
Thank you very much! About how much per lesson? :)

首頁

尾頁

跳至