想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:送子鳥有回覆我,+也建議我先做子宮鏡以及輸

原帖由 幸福肥太 於 13-01-22 發表
送子鳥有回覆我, 也建議我先做子宮鏡以及輸卵管檢查, 我可能會抽一個星期六即日來回去送子鳥做吧, 雖然相對 ...
都好呀.試吓見吓醫生,睇吓啱唔啱feel. 我都很喜歡送子鳥.

但好似做嗰啲檢查,最好喺day 7 to day 11. 你最好同姑娘溝通好.

禁止訪問

引用:回覆+Sincc+的帖子 萬寧有得賣,但我媽咪話

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Sincc+於+13-01-22+發表真的

禁止訪問

引用:送子鳥有回覆我,+也建議我先做子宮鏡以及輸

男爵府

幸福肥太 發表於 13-1-22 18:58
送子鳥有回覆我, 也建議我先做子宮鏡以及輸卵管檢查, 我可能會抽一個星期六即日來回去送子鳥做吧, 雖然相對 ...
最緊要自己對醫生有信心,先見了醫生再決定點做,祝你成功呢!!

男爵府

回覆 arjarnbuddha 的帖子

我之前是因為失眠而食,食了是易訓著,我是食GNC…至於點解食後反而訓唔著,可能是每個人對藥的反應唔同…
我初次食是個情緒科醫生介紹我試下,話是幫助入睡……

禁止訪問

引用:回覆+arjarnbuddha+的帖子 我之前是因為失

男爵府

引用:Quote:原帖由+arjarnbuddha+於+13-01-22+發

原帖由 Sincc 於 13-01-22 發表
我有時都眼光光!但上網站查了,過量會抑制排卵的!
点為之過量呢?超過3mg?

我主要在GNC 買,精胺基酸在yahoo bid 買Swanson 這個牌子.

男爵府

回覆 Sincc 的帖子

我是每晚食3mg,現在推算番2年多前就是食了這幾個月後就發現有了bb……我當時仲要唔係日日食,有時食醫生的安眠藥,有時就食Melatonin.............當時一星期都有食4晚啦!

當時我未有計劃要bb,有左之後就一直無食Melatonin到現在…
今晚會開始食番,又試下……

我q10每日食100mg,會否太少呢?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Sincc+於+13-01-22+發表我有

禁止訪問

引用:回覆+Sincc+的帖子 我是每晚食3mg,現在推

男爵府

引用:Quote:原帖由+jamiemeowmeow+於+13-01-22+

原帖由 Sincc 於 13-01-23 發表
我諗ccrm 話3mg 應該ok !但我地也要小心留意下排卵情況!大家一起努力!今年一定成功!一齊做媽媽!

...
唔知一齊食咁多supplements 怕唔怕撞?要唔要分開食呢?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Sincc+於+13-01-23+發表我諗c

男爵府

回覆:有無人在台北生泉做過ivf?我暫定月尾過去,希望知多一點

請問去生泉係咪要去台灣領事馆做結婚証書認証?淨係攞結婚証書正本去得唔得?

我有朋友想去生泉,但佢喺關島結婚,咁可以点呢?

禁止訪問

引用:請問去生泉係咪要去台灣領事馆做結婚証書認

男爵府

引用:Quote:原帖由+jamiemeowmeow+於+13-01-23+

原帖由 Sincc 於 13-01-23 發表
Send e-mail to ask la ! 多數都要証書架啦!
我電郵問左,佢地回覆話要去台灣領事館辦結婚証書認證,咁樣好麻煩,樓上有JM 話結婚證書正本就得,唔知係咪呢?

男爵府

今日生泉回覆了我,費用大約12-15萬台幣,其他要門診時見醫生詳談!

男爵府

引用:今日生泉回覆了我,費用大約12-15萬台幣,

原帖由 MW148 於 13-01-23 發表
今日生泉回覆了我,費用大約12-15萬台幣,其他要門診時見醫生詳談!
咁你要唔要攞結婚証書去台灣領事館做認證?老劉都唔使.

男爵府

回覆 jamiemeowmeow 的帖子

姑娘又沒有提及這問題,我是在香港註冊,應該拿正本去可以…

別墅

回覆:jamiemeowmeow 的帖子

我都係用外國結婚証書、然後比埋香港身份証比佢地copy、就得

首頁

尾頁

跳至