跳至
[沙田區] 各位沙田媽咪

首頁
45678...10

尾頁

侯爵府

Re: 各位沙田媽咪

Morning candyleung,

我bb9個月lu ,已經帶過去兩次啦 , 佢都好開心
紙泳褲 係mothercare , 同反斗城都有呀$25/3[quote]
candyleung2005 寫道:
HIHI Nok Nok Ma

你帶BB去游水呀?下次一齊?我都買唔到紙泳褲?
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

e....好百厭ga 同我個囝一樣wor
hi nataliel [quote]
nataliel 寫道:
Hi Hi 熹媽~Catymw~各位沙田媽,
我囡囡差不多兩歲,好百厭ga~
下次你哋聚會可吾可以预埋我呀!
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

早晨

別墅

早晨
catymw 寫道:
早晨

我個囡囡是4月17日出世,3.4KG 。 :-D  : :-?  :-?

大宅

candyleung2005

我個囡18個月啦 我住瀝源呀 我地咁近可以隨時見面啦
[quote]
HIHI paggie88
你囡囡幾大呀!幾時去街記得叫咩我呀!你住邊到呀?我住沙田中心

大宅

nataliel

我個囡歲半都勁曳 成日都搞破壞架
你住邊到呀 睇吓大家幾時就到可以搞吓gathering一齊玩呀
Hi Hi 熹媽~Catymw~各位沙田媽,
(candy~有聚會記得通知埋我呀!同埋幾時會得閒出嚟飲茶呀!)
Thanks ^^

複式洋房

喂~買唔到紙泳褲做咩唔問下我姐~
我有3條全新未開架~ :wink:

複式洋房

paggie88,
要搵埋我呀,我同你仲近,我住第6座~

複式洋房

hi...暫時想 12/8 囉, 不過因為我要去馬來西亞做野, 要book機位先定到呀....可能要呢個星期尾先定到, 所以問吓其他媽咪先....

我收到妳個pm , 但我覆唔到妳, 唔知點解??? 等我再試吓先...

熹媽

我任何時間都得閒,好呀!幾多號? [quote]
熹媽 寫道:
hihihi......嘩 , 又多咗兩位媽咪喇, 真係開心!!!

係呢咁多位媽咪, 如果下次聚會係星期六嘅下午, 您地方便嘛 ??
[/quote]

複式洋房

嘩....又多咗好多媽咪喎, 真係好開心 !!!

咁多位媽咪...您地好嘛 !!!!

我就麻麻地, 腸胃炎咗兩日, 兩日都冇返工喇....不過今日好好多喇 !!!

別墅

我唔知你又有渦, :-( :-(
PuNk-Emily 寫道:
喂~買唔到紙泳褲做咩唔問下我姐~
我有3條全新未開架~ :wink:
我個囡囡是4月17日出世,3.4KG 。 :-D  : :-?  :-?

別墅

幾時見面呀!
paggie88 寫道:
candyleung2005

我個囡18個月啦 我住瀝源呀 我地咁近可以隨時見面啦
[quote]
HIHI paggie88
你囡囡幾大呀!幾時去街記得叫咩我呀!你住邊到呀?我住沙田中心

男爵府

熹媽
無事嗎
你屋企可唔可以咁多人?
熹媽 寫道:
嘩....又多咗好多媽咪喎, 真係好開心 !!!

咁多位媽咪...您地好嘛 !!!!

我就麻麻地, 腸胃炎咗兩日, 兩日都冇返工喇....不過今日好好多喇 !!!

男爵府

洛紫
hi
we just 1 time gathering, welcome you join us~

男爵府

nataliel
no problem
Hi !elaine,
Thanks ^^

大宅

PuNk-Emily, Candyleung,

我地大家就個時間呀!
好野 有人同我住埋同一條村 搵埋妳一定無問題呀
不過我呢排公司好忙 如果妳地唔介意
不如我留msn比你 係果到傾呀!
[email protected]
PuNk-Emily 寫道:
paggie88,
要搵埋我呀,我同你仲近,我住第6座~

大宅

熹媽:

你無事嗎 係咪食錯野呀!
咁記得休息

民房

Hi paggie88,
我住大圍ga~所以沙田我都好近!
聚會好呀!
不過我出嚟見面前就要擺低我個(超級頑皮ge6歲半)大女去我媽咪道先!如果吾係我又要係街道做癲婆ga~喇!(因為實要勁鬧佢)
Thanks ^^
:-o :yawn: :mrgreen: :-D

民房

Hi 熹媽,
祝你早日康復la~
記得休息多D呀~
^o^
:-o :yawn: :mrgreen: :-D

男爵府

nataliel