跳至

首頁

尾頁

複式洋房

終於完成la~

幾經辛苦,3 日時間
我終於整好晴晴既網站 la~~~~~
大家得閒留下言比晴晴la~

子爵府

Re: 終於完成la~

晴晴好開心呀.....

複式洋房

pinkyhsy,

瑤瑤套hallmark黃色套裝
晴晴都有ar,係粉紅色架~
有機會要一齊著住扮twins...
我見瑤瑤d hat好靚ar
係邊度買架?
我成日都想買, but晴晴頭大
靚個d總係not suitable for her~

hscray

大宅

晴晴張張都好開心呀.....

伯爵府

好cute呀!

大宅

真係好 cute 丫, 我留左言啦

子爵府

佢套HALLMARK係老公D FRIEND送比佢架...有機會係就通知我,等我同佢著果件衫仔同晴晴扮TWINS..

瑤瑤D帽有D係人地送..有D就係河馬仔未接時我掃定貨...而家我見MOTHERCARE,CHICKEEDUCK,同D童裝衫舖都有好多靚嘅帽仔..不過要好有耐性去揀..我次次買親都睇個幾兩個鐘.. 重要唔可以同個C6去..因為佢會趕我走架...
hscray 寫道:
pinkyhsy,

瑤瑤套hallmark黃色套裝
晴晴都有ar,係粉紅色架~
有機會要一齊著住扮twins...
我見瑤瑤d hat好靚ar
係邊度買架?
我成日都想買, but晴晴頭大
靚個d總係not suitable for her~

hscray

大宅

pinkyhsy ,
我老公又係勁煩, 想行多一陣都唔得, 不如下次約埋shopping啦 [quote]
pinkyhsy 寫道:
佢套HALLMARK係老公D FRIEND送比佢架...有機會係就通知我,等我同佢著果件衫仔同晴晴扮TWINS..

瑤瑤D帽有D係人地送..有D就係河馬仔未接時我掃定貨...而家我見MOTHERCARE,CHICKEEDUCK,同D童裝衫舖都有好多靚嘅帽仔..不過要好有耐性去揀..我次次買親都睇個幾兩個鐘.. 重要唔可以同個C6去..因為佢會趕我走架... [quote]

子爵府

好呀...一於係咁話啦....我地又可以約下茶聚添....
車莉 寫道:
pinkyhsy ,
我老公又係勁煩, 想行多一陣都唔得, 不如下次約埋shopping啦 [quote]

瑤瑤D帽有D係人地送..有D就係河馬仔未接時我掃定貨...而家我見MOTHERCARE,CHICKEEDUCK,同D童裝衫舖都有好多靚嘅帽仔..不過要好有耐性去揀..我次次買親都睇個幾兩個鐘.. 重要唔可以同個C6去..因為佢會趕我走架... [quote]

大宅

唉,點解個個男人都係咁嫁。如果同埋個女出去,佢就好似G4咁睇住個女,驚有人撞到佢,如果兩公婆出去,好似要攞佢命咁,自己行無呾嬲。

車莉 寫道:
pinkyhsy ,

[url=][/url]

大宅

yeah! [quote]
好呀...一於係咁話啦....我地又可以約下茶聚添.... [quote]

首頁

尾頁

跳至