想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我好想有bb,,但係今次我"握"左個老公

我"握"緊個老公..而家我冇食避孕藥,,如果有左....咁點算?

我係好想有bb..但係我老公有冇bb都得..

咁我係咪應該同老公傾下..幾時生bb呢??

複式洋房

Re: 我好想有bb,,但係今次我"握"左個老公

有冇人可以幫到我,,唔該 :-( :-(

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

或者你可以當傾閒計咁同你老公講下,
叫佢幻想下,如果依家你有左,佢會有咩反應。

生BB始終都係兩公婆

男爵府

好媽媽勳章

點解老公唔想?? 我覺得搞清楚先會好d, 經濟問題, 自身問題......解決左先免致真係有左而大家無共識, 受苦既係bb, 三思之. ^_*

複式洋房

我老公就冇所謂..亦唔係經濟問題.....

但係我同老公講時..佢就好似玩玩下咁...

我同佢結婚3年幾啦.....我唔想到冇得生,,,,,先至去生呀 :-( :-(

複式洋房

babyhowie 你好
我都有問過老公...如果意外有左bb咁點....
咁佢都話生啦....咁即係點呀??

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁你米成勝追擊話:係囉喎,咁我唔避架啦!你等住做人老豆啦!

複式洋房

都唔得呢....係都要避孕呀
所以我今次咪"握"佢

水晶宮

咁你就話:好啦!等我製造

複式洋房

咁到時真係意外有左...... 咁佢知道會唔會...
(好嬲....唔開心....或者唔要bb....)

如果佢問我....你有食避孕藥...點解會有左bb....咁點算

水晶宮

fayecat 寫道:
咁到時真係意外有左...... 咁佢知道會唔會...
(好嬲....唔開心....或者唔要bb....)

如果佢問我....你有食避孕藥...點解會有左bb....咁點算

如果佢嬲、唔開心,或者話唔要BB,
你米話之前問過你架,你話意外有左就要架!

如果佢話點解食避孕藥都會有,
咁你米話:咩叫意外

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如果你老公真係有無BB都得既話, 可唔可以直情同佢講, 話呢一、兩年順其自然, 乜都唔避, 有就有, 無就無 :mrgreen:

複式洋房

babyhowie

我冇食避孕藥成7個月啦..
咁洗唔洗等多幾個月??

miffymiffy

我都好想順其自然...但係隻佬唔俾 :-(

水晶宮

Sorry呀!關於食避孕藥

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

其實可唔可以同老公講, 話醫生話你身體唔適合食避孕藥.

複式洋房

唔緊要...我都要唔該晒你[quote]
babyhowie 寫道:
Sorry呀!關於食避孕藥

複式洋房

咁我老公就會用套套 :cry:
miffymiffy 寫道:

瑪瑙宮

咁你咪可以拮dum dum 囉
fayecat 寫道:
咁我老公就會用套套 :cry: [quote]
miffymiffy 寫道:
[/quote]

民房

你老公問你有冇食藥,你咪直認冇!因為人地話有副作用,你都唔想你老婆我有咩事ga!
然後,dodo 時就計安全期,明明危險就話安全,唔洗用套!
講真,個天要你有,你點避蒲都避唔到.我個girl friend 個老公用套都中!有個就恨左6年但小產左3次,到現在都冇.......
橫掂你都冇食藥咪順其自然low!我唔信你有左佢會唔開心!話哂都係你地嘅骨肉ma!

瑪瑙宮

miyuki430,
係咪你個 girl fd 就係咭穿 d 套套呀

首頁

尾頁

跳至