想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 我好想有bb,,但係今次我"握"左個老公

renee,
你用減肥貼怕唔怕有影響呀???

大宅

miffymiffy 寫道:
renee,
你用減肥貼怕唔怕有影響呀???

求其搵塊圓形交布扮住先得唔得呀??

大宅

It's not good to cheat him. If you get pregnant, will he love you and your bb? He will love it or doesn't do anything for the bb 'cos he doesn't want to have it. It's better for both of u to have compromise beforehand. It's fair to u, him and your bb. He has the right to choose 'cos he may be the father. You may tell him you love bb. If he still doesn't accept, will you choose to leave him?

民房

miffymiffy,其實可以用膠布呃到佢...我諗我都唔想用減肥貼 :-( 唉..我之前仲白痴到趁佢唔覺將dom dom入面d精液倒返入去,我諗我想生bb想到走火入魔喇....我真係好羨慕你地咁幸福,兩夫妻有共識咁生bb :wink:

民房

nikitaki,我都有諗過,但係唔知會唔會一睇就知係膠布之類o既野呢??其實我都未見過避孕貼,都唔知同膠布會唔會相差好遠...

民房

ppyeung,其實我真係唔想用埋哩d招數去呃我老公,我好愛佢,但係...我都好愛bb,我唔知點先可以說服到佢,但係我相信佢都係愛我,如果我真係有左,佢都會接受,我知道...佢係未有心理準備去照顧多個人,但係...我年紀都唔細,身體又唔係咁好,唉..總之就好煩啦~~~~ :-(

公爵府

renee1012 寫道:
你地好,我係第一次上黎架,最近心情一直好down!所以想上黎同各位姊妹債下偈。我老公又係唔想生,問佢幾時生佢又成日搵藉口,佢次次都用dom dom架,我已經再忍無忍,我諗住用減肥貼當避孕貼.因為當初係佢提議用,我諗住今個月試下,如果佢問點解有左,咁咪話唔記得換囉...其實我都唔想呃佢,但係我真係說服唔到佢...唉,我真係為左哩d野煩左好耐~唔知有冇人可以幫到我? :-(

你地刀好呀!有得呃! 禾C6一個月做得果一兩次! 禾刀無避孕

民房

你幾多歲呀?年紀細又過2年先生BB囉,年紀大就要快...唔好似我想生時就後悔..如果你真係好想生BB,我都會握老公

複式洋房

renee1012
我老公都係成日搵藉口 :-( :-(
你地好,我係第一次上黎架,最近心情一直好down!所以想上黎同各位姊妹債下偈。我老公又係唔想生,問佢幾時生佢又成日搵藉口,佢次次都用dom dom架,我已經再忍無忍,我諗住用減肥貼當避孕貼.因為當初係佢提議用,我諗住今個月試下,如果佢問點解有左,咁咪話唔記得換囉...其實我都唔想呃佢,但係我真係說服唔到佢...唉,我真係為左哩d野煩左好耐~唔知有冇人可以幫到我? :-(

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔係既~我都曾經諗過 "high" 番D 入去架 :mrgreen: .....

不如你試下靜靜雞係D dom dom 度做手腳...
miffymiffy,其實可以用膠布呃到佢...我諗我都唔想用減肥貼 :-( 唉..我之前仲白痴到趁佢唔覺將dom dom入面d精液倒返入去,我諗我想生bb想到走火入魔喇....我真係好羨慕你地咁幸福,兩夫妻有共識咁生bb :wink:

民房

靜藍媽媽,你又真係幾慘...咁你地點就返D時間呀?你有冇同你老公傾過?

民房

carolyik,
我都30喇~~你呢?點解會後悔呀?

民房

fayecat,
其實你同我情況差唔多,佢成日都搵藉口,問佢幾時生佢又唔多想答,轉個頭又扯開話題,於是我就唔再提,我怕成日迫佢佢唔鍾意,所以我先呃佢......咁你有冇同你先生認真咁傾過你好想生bb?佢會搵咩藉口去拒絕??

民房

miffymiffy,
哈哈..唔知high返落去有冇機呢?我都諗過o係dom dom度做手腳,但篤穿又好似好容易俾佢知道,我試過將d dom dom o係陽光下暴曬,聽過好似話會失去dom dom d功能。其實係咪越強求就越難得到?但係如果我唔咁做,有bb o既機會係近乎0.....

複式洋房

renee1012
佢好唔"嗲"唔吊..又成日話唔想你陀10個月咁辛苦喎...
總知就多藉口啦......唉...我上次m係 6月22號來..
平時都唔係咁準...我都驚bingo左....唔知點同佢講....
fayecat,
其實你同我情況差唔多,佢成日都搵藉口,問佢幾時生佢又唔多想答,轉個頭又扯開話題,於是我就唔再提,我怕成日迫佢佢唔鍾意,所以我先呃佢......咁你有冇同你先生認真咁傾過你好想生bb?佢會搵咩藉口去拒絕??

珍珠宮

2024年龍年勳章

renee, 我就唔贊成呃老公喇, 雖然我都睇得出你真係好想好想好想生bb, (我見你用咁多方法) 其實呢d野應該結婚前傾好既, 不過你都結左婚, 依家我咁講都無咩用.

不過都係個句啦, 我唔會呃佢, 免強無幸福, 你唔諗下如果你老公想生, 你唔想生, 佢呃你又攪到你有左bb你會幾嬲?? 比我就嬲到震, 嬲到一定唔會要個bb羅.

佢都有份做爸爸既, 佢都有權力去做好佢應有既心理準備架, 可能佢覺得自己未適合做一個好爸爸, 唔想生bb出黎害左佢呢, 其實佢識諗可能係好事, 我見我老公成日鬼死咁天真, 我就真係睇唔到佢有幾大心理準備做人爸爸啦, 我諗3成都無呀, 但就成日想生bb, 我其實覺得佢有d不付責任添呀....即係...或者唔可以講到不付責任咁誇張既, 但就覺得佢諗野太簡單, 又無咩計劃咁羅, 我就真係擔心佢做唔到好爸爸喇.
希望每天開心渡過 ;-)

複式洋房

如果個男人真係未有心理準備做爸爸,我覺得唔可以勉強,因為女人懷孕時所承受的生理及心理壓力,真的不簡單,你必須要有另一半無限量地支持及包容,你才有意志繼續下去,陀bb時最緊要保持愉快心情,你未有都已經驚緊點樣說服你老公,咁o個十個月點捱下去呢?
o個個係你老公,你應該最了解佢,兩公婆有乜唔可以講?千萬不要為你們的感情沾上污點,無事唔可以解決,開心見誠講,不然日後互相怨懟就真的恨錯難返。三思。

首頁

尾頁

跳至